6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Tunarii“ craioveni, vizitați de Moș Crăciun

„Tunarii“ craioveni, vizitați de Moș Crăciun

Clubul de fotbal juvenil Arsenal Craiova s-a reunit marți seară la Liceul „Ștefan Odobleja“, continuând astfel întâlnirile cu Moș Crăciun, care anul acesta a venit și mai încărcat cu daruri. Înainte de a-și primi cadourile, micuții „tunari“ au urmărit două filmulețe motivaționale, a­­du­­­se special de antrenorul Florin Luță pentru a-i face să conștientizeze că fotbalul este mai mult decât un joc.
Juniorii de la Arsenal au avut o reacție frumoasă în momentul în care proiectorul a început să ruleze fotografii mai vechi cu ei, când se aflau la început de drum în fotbal, spre amuzamentul părinților, pe chipurile cărora se citea totodată și mulțumirea.
„Am venit special pentru ei și sper să-i fac să nu mai rateze atât de mult. Știu că ei sunt cuminți și le promit că voi fi atent în continuare cu ei, și o să le aduc cadouri și mai multe dacă vor asculta în continuare părinții, profesorii de la școală și pe antrenorul Florin Luță“, a spus Moș Crăciun, pentru GdS.
„Au fost mai multe emoții față de anul trecut și mă bucur că am și mai mulți copii. Sunt mulțumit de realizările noastre din 2016. Întotdeauna ne dorim mai mult, dar a fost un an bun. Mă bucur că grupa de copii născuți în 2003 a înțeles filmulețele pe care le-am pus, însă cei mici, de șase-șapte ani, s-au uitat mai mult la goluri. Cu toții însă au apreciat pozele pe care le-am pus cu ei, de la începutul antrenamentelor. Mă bucur că practică acest sport din pasiune și eu îmi doresc să crească educați, pentru că numai așa o să-și dezvolte mai târziu și abilitățile către fotbal sau celelalte ramuri sportive. Pentru 2017 ne dorim, în primul rând, să fim sănătoși, apoi să creștem acești copii în spiritul sportului“, a declarat antrenorul lui Arsenal Craiova, Florin Luță, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS