24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPro Junior Craiova, vicecampioană la 2007

Pro Junior Craiova, vicecampioană la 2007

Grupa de copii născuți în anul 2007 de la AS Pro Junior Craiova a scris în acest an o pagină frumoasă în istoria micuțului club din Bănie. Gruparea antrenată de Cristian Pițiche, Claudiu Ștefan și Mircea Popa a terminat pe locul doi la Trofeul „Gheorghe Ola“, turneul final fiind găzduit de Sala Sporturilor „Horia Demian“ din Cluj-Napoca. La întrecere au mai luat parte cluburile AFC Argeș Pitești, ACS Best Kids Reghin, Academia „Gheorghe Hagi“, Luceafărul Cluj, AS Didi Junior Iași, Atletico Arad și Dinamo București.
Pro Junior a ratat trofeul, după ce a fost depășită în finală, cu 3-0, de Luceafărul Cluj, golurile ardelenilor fiind marcate de Paul Crişan, David Popa şi Darius Muntean.
În drumul spre marea finală, craiovenii au înregistrat victorii importante împotriva unor adversari redutabili. În grupă, au trecut cu 2-1 de Academia „Gheorghe Hagi“, marcatori fiind Ilie și Cacaliceanu, și cu 3-1 cu ACS Best Kids Reghin, goluri Ilie, Vozaru și Pârvan, iar în semifinală „victimă“ le-a fost AFC Argeș 1953 Pitești (Școala de Fotbal „Dani Coman“), de care a dispus cu 3-2 prin golurile reușite de Mario Pițiche, Izvoranu și Dănilescu.
Lotul echipei Pro Junior Craiova i-a cuprins pe: Gabriel Ceaușu, Rareș Vozaru, Mario Pârvan, Mario Ilie, Mario Pițiche, Traian Cacaliceanu, Vlad Izvoranu, David Dănilescu, David Bălan, Rareș Dinu, Vlad Mecleneanu, Patrick Tănăsie, Rareș Ruiu, Albert Urâta și Răzvan Vasilescu.
În finala mică, Atletico Arad s-a impus cu 1-0 în fața celor de la AFC Argeș 1953 Pitești.

„Copiii au fost la înălțime“

Antrenorul principal al grupei de 2007 de la Pro Junior Craiova, Cristian Pițiche, s-a arătat mulțumit cu rezultatul obținut de puștii săi și este convins că experiența de la Cluj le va oferi un moral în plus în noul an.
„A fost un turneu bine organizat de cei de la Luceafărul Cluj. Am avut parte de meciuri foarte puternice, inclusiv în grupă, dar copiii au fost la înălțime și pentru noi sunt campioni. Am fost depășiți doar de Luceafărul Cluj, care au mai multă experiență competițională decât noi, au participat la turnee internaționale, au jucat cu Bayern Munchen, Barcelona, deci sunt la alt nivel în momentul acesta. Dar am fost felicitați inclusiv de cei de la FRF, care ne-au spus că avem o echipă foarte frumoasă, și sunt convins că în curând vom lupta de la egal la egal cu Luceafărul Cluj. O să intrăm și noi în vacanță, joi vom face banchetul de final de an, când o să vină și Moș Crăciun, și ne reîntâlnim la antrenamente după 10 ianuarie“, a declarat Cristian Pițiche, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS