7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColțescu, „mâncat“ de colegii de la Dolj

Colțescu, „mâncat“ de colegii de la Dolj

Delegați să arbitreze partida de ieri-seară dintre CSM Poli Iași și Dinamo, craiovenii Sebastian Colțescu, Daniel Mitruți și Adrian Popescu au fost marii absenți ai banchetului de final de an organizat sâmbătă seară de Comisia Județeană de Arbitri (CJA) Dolj. Președintele CJA, Marian Ezaru, și ceilalți membri ai comisiilor din cadrul AJF Dolj au decis însă ca participarea lui Sebastian Colțescu la CE din Franța să nu fie trecută cu vederea și astfel i-au pus poza pe tort, spre deliciul colegilor și colegelor, care au imortalizat momentul și au apreciat ulterior și calitatea prăjiturii.
La eveniment au luat parte arbitrii doljeni, observatorii, membrii comisiilor, fosta și actuala conducere a AJF Dolj. De altfel, s-au ținut discursuri. Primul a fost de mulțumire şi a venit din partea ex-președintelui Silviu Bogdan, care a punctat că va rămâne sufletește alături de „fluierași“ și că nu va ezita să-i ajute dacă va avea posibilitatea. La rândul său, actualul conducător, Horațiu Stănescu, a mulțumit membrilor afiliați AJF pentru încrederea primită în cadrul Adunării Generale de Alegeri din 26 noiembrie și a promis că împreună cu vicele Florin Spânu va sprijini bunul mers al lucrurilor de la CJA, dar și o îmbunătățire a fotbalului doljean.

CJA și-a desemnat valorile

Tradiția s-a păstrat și anul acesta și au fost premiați și arbitrii care au excelat în anul competițional 2016, diplomele și plachetele fiind distribuite astfel: premii speciale – Sebastian Colțescu (pentru participarea la CE din Franța), George Găman (pentru promovarea pe lista FIFA); premii pentru promovarea în Liga a III-a în urma programului „Tinere talente“: Costi Pompiliu Barbu, Cristi Ilinca; cei mai buni asistenți – 1. Florentin Andrei, 2. Constantin Spătărelu, 3. Octavian Bănică; cei mai buni centrali – 1. Ionuț Nițoi (Trofeul „Ion Dumitrică“), 2. Costi Iacob, 3. Ionișor Fugaru.
Pe lângă aceste atenții acordate de Fevronia Ion, Marian Ezaru, Silviu Bogdan și Horațiu Stănescu s-au mai dat și „premii de încurajare“, constând în cartonașe galbene și roșii, fluiere și fanioane.
După decernarea premiilor, atmosfera s-a încins pe muzica lui Ciri Mayer, din care nu a lipsit și „Oltenia Eterna Terra Nova“.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS