17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Jovan Markovic, încântat de debutul la CS Universitatea Craiova

Fotbal / Jovan Markovic, încântat de debutul la CS Universitatea Craiova

Jovan Markovic, juniorul de 15 ani care a debutat la CS Universitatea Craiova în meciul de Cupă cu Dacia Unirea Brăila, a acordat un scurt interviu site-ului oficial al clubului în care a vorbit despre prima sa experiență la nivel de seniori și pe care îl redăm integral.
– Ai debutat pentru Craiova în meciul de ieri, cu Dacia Unirea Brăila. Te așteptai să fii aruncat în luptă?
– Sincer, nu mă așteptam să debutez atât de repede, la 15 ani și 9 luni. A fost un vis devenit realitate. Este un sentiment aparte, care nu poate fi descris în cuvinte, atunci când porți tricoul CS Universitatea Craiova.
– Ești din Corabia, orașul lui Nelu Oblemenco. Speri să-i calci pe urme?
– Da, bineînțeles. Din păcate nu am apucat să-l văd jucând, dar l-am urmărit în câteva clipuri pe Youtube. Era un jucător fantastic și mi-aș dori, ca la rândul meu, să ajung un idol pentru Craiova. Sunt conștient însă că am mult de muncă până acolo.
– Ai visat clipa asta, când vei juca pentru CS Universitatea?
– De mic, de când am făcut primii pași în fotbal. Așa am fost crescut în spiritul Craiovei.
– Ieri, ai avut și câteva ocazii de a marca…
– Ar fi fost, vă dați seama, o seară perfectă dacă măcar una dintre șansele pe care le-am avut se concretiza. Dar am tot timpul înainte.
– Care este idolul tău?
– Din trecut, v-am spus: Ion Oblemenco. Din fotbalul de acum: Zlatan Ibrahimovic, multă lume mi-a zis că mă asemăn cu el ca stil de joc, ca execuții.
– Ce îți dorești în 2017?
– Anul acesta s-a încheiat perfect pentru mine, cu debutul la prima echipă a CS Universitatea Craiova. În 2017 îmi doresc să rămân în lotul primei echipe și să dau goluri pentru Știința în Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS