16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKarateka de la Washi, medaliați la Cupa Campionilor Europeni

Karateka de la Washi, medaliați la Cupa Campionilor Europeni

Karateka de la CS Washi Craiova au participat recent la o competiție internațională de anvergură, Cupa Campionilor Europeni, care s-a desfășurat la Cluj-Napoca, cu participarea a 770 de sportivi de la 73 de cluburi.
Sportivii antrenați de Daniel Antici au ocupat locul 18 în clasamentul pe medalii, cu două medalii de aur, două de argint și două de bronz.
Radu Ceaușescu a cucerit medalie de aur la kata individual, categoria 9-10 ani. Micuțul karateka a obținut aurul și la echipe, alături de colegii săi, Radu Nicola și Alexandru Rădulescu. Pe treapta a doua a podiumului au urcat două echipe feminine de kata. Una a fost compusă din Jasmine Popa, Alessia Prună și Ioana Buțu (categoria 9-10 ani), iar din cealaltă au făcut parte Maria Antici, Andra Ștefanovici și Irina Tudorin (15-17 ani). În posesia medaliilor de bronz au intrat Andra Ștefanovici (kumite shobu ippon) și Jasmine Popa (kata). Competiția a reunit sportivi și din afara Europei (SUA, Egipt) și trebuie menționat faptul că sportivii de la CS Washi au fost depășiți în clasamentul general pe medalii de cluburi din SUA, Ucraina, Anglia, Israel, Slovacia, Polonia, Danemarca, Ucraina, iar într-un clasament al cluburilor din țara noastră craiovenii se află pe locul zece. „Am mers la Cluj cu 25 de sportivi. A fost o competiție de un nivel foarte ridicat. Pentru anul următor ne dorim să obținem rezultate mult mai bune, mai multe medalii de aur și de argint“, a declarat antrenorul Daniel Antici pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS