11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiaşi, gata de victorie şi la Titu (Update)

Fotbal / CSO Filiaşi, gata de victorie şi la Titu (Update)

Filieşenii (în negru) vor să încheie anul 2016 cu o victorie (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Filieşenii (în negru) vor să încheie anul 2016 cu o victorie (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Euforia a trecut după victoria cu 7-0 în faţa celor de la Atletic Bradu, pentru CSO Filiaşi urmează o nouă provocare, ultima din 2016. Elevii lui Florin Şoavă întâlnesc sâmbătă, de la ora 14.00, în Dâmboviţa, pe Urban Titu, iar obiectivul este obţinerea celor trei puncte.

„Mai este o etapă de jucat şi sperăm să facem un rezultat bun la Titu şi să mai luăm trei puncte. Îmi doresc să terminăm cât mai sus în clasament“, a declarat antrenorul Florin Şoavă.

„În urmă cu cinci etape am spus că nu mai pierdem până la final şi iată că mai este doar un hop de trecut ca să se adeverească. Vrem victoria la Titu”, a punctat preşedintele Florin Spânu.

Partida de la Titu, contând pentru etapa a 15-a din Liga a III-a, seria 3, va fi arbitrată de o brigadă olteană, compusă din Iuliana Elena Demetrescu (Vâlcea) – la centru, Ion Nelun Glăvan (Vladimir – Gorj) şi Ramona Doriana Udrea (Târgu Jiu). Observatori au fost desemnaţi Ştefan Poenaru (Bătăşani) şi Mihai Costache (Bucureşti).

UPDATE: CSO Filiaşi a remizat, scor 1-1, cu Urban Titu şi a încheiat turul campionatului pe locul patru. În jocul din Dâmboviţa, Marius Duriţă a deschis scorul (’6), iar Ionuţ Enache a egalat (’27).

Antrenorul Florin Şoavă a început meciul cu următorul unsprezece: Mogoşanu – Borhot, Calu, Lupu, Neacşu – Duriţă, Orban, Borneci, Cruşoveanu – Tănase, Fotescu. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Obeanu, Georgescu, Pârvuică şi Zamfir.

Mai multe amănunte, în GdS de luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS