10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHorațiu Stănescu, la cârma AJF Dolj

Horațiu Stănescu, la cârma AJF Dolj

Amfiteatrul Facultății de Mecanică din Craiova a găzduit sâmbătă Adunarea Generală Extraordinară a AJF Dolj, ședință în cadrul căreia s-a votat noua conducere. Astfel, noul președinte al fotbalului județean este Horațiu Stănescu, care a primit 51 de voturi, cu patru mai mult decât contracandidatul său, Fănel Văduva, existând și un buletin nul.
Postul de vicepreședinte a fost câștigat de Florin Spânu – 52 voturi, în timp ce Bogdan Pâncu a fost creditat de 39 de persoane, trei voturi fiind nule. De menționat că pentru acest post își depusese candidatura și Jean Viorel Nicola, dar clubul său, ASFC Nicola Craiova, nu a primit aprobarea de afiliere din partea Adunării Generale și a ieșit din cursă.
Postul de membru în Comitetul Executiv ca reprezentant al Ligii a IV-a a fost dobândit de Dumitru Firu, cu zece voturi, Alin Dinu primind doar două, iar cele două scaune cu reprezentanți ai formațiilor din Liga a V-a au fost ocupate de Florin Duinea (33 voturi) și Ilie Dumitrașcu (29), perdanți fiind Nicolae Stârcu (20), Cosmin Mirică (17) și Ion Obleagă (13).
La juniori, Mircea Papa și Paul Răducan au fost la egalitate de voturi în primul „scrutin“, câte 11 fiecare, iar la cel de-al doilea scorul a fost 9-7 în favoarea lui Papa.
Marian Pălărie, candidat pentru un post în Comitetul Executiv ca reprezentant al fotbalului feminin, nu a primit aprobarea membrilor afiliați, pentru că Doljul nu organizează în prezent o competiție feminină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS