Acasă Sport Fotbal / Alb-albaştrii au pierdut şi cu Iaşi

Fotbal / Alb-albaştrii au pierdut şi cu Iaşi

Zlatinski şi colegii săi nu au cu ce se lăuda după meciul cu Iaşi (Foto: csuc.ro)
Zlatinski şi colegii săi nu au cu ce se lăuda după meciul cu Iaşi (Foto: csuc.ro)
Zlatinski şi colegii săi nu au cu ce se lăuda după meciul cu Iaşi (Foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova a etalat un joc slab cu CSM Poli Iaşi, în Moldova, şi a pierdut, scor 1-2, partida disputată vineri, din etapa a 17-a din Liga I.

Gazdele au deschis scorul rapid prin Ciucur, care a finalizat cu un şut la vinclu, fără speranţe pentru Calancea, o fază în care apărătorii olteni erau visători (’4, 1-0). Alb-albaştrii au restabilit egalitatea prin Băluţă, cu un şut-centrare de la 14 metri lateral dreapta la colţul lung, mingea lovind şi bara înainte de a intra în poartă (’44, 1-1). Moldovenii au revenit în avantaj pe tabelă în minutul 72, Bole transformând un penalti dictat după un fault comis de Popov asupra lui Creţu (2-1).

CSM Poli Iaşi: Grahovac – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sato – Ciucur (’38, Ciucă), Creţu, V. Gheorghe, Bole – Moldovan (’77, Danale), Bădic (’55, Ţigănaşu). Antrenor: Eugen Neagoe.

CS Universitatea Craiova: Calancea – Briceag, Popov, Acka, Vătăjelu – Băluţă, Zlatinski, Bancu (’40, Rambe) – Ivan, Măzărache (’80, Surugiu), Rocha (’74, Mateiu). Antrenor: Gigi Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Sato ’55, Creţu ’75, Ciucă ’75, Hotoboc ’76, Graovac ’90+4 / Briceag ’75, Mateiu ’85.

Au arbitrat: Cristian Balaj – Ovidiu Artene, Marius Nicoară; Florin Andrei.

Observatori: Marian Bucurescu, Irina Mârţ.

În urma acestui rezultat, gruparea din Bănie a rămas pe locul secund, iar în etapa următoare va evolua pe stadionul „Extensiv” împotriva echipei ACS Poli Timişoara, confruntarea fiind programată miercuri, de la ora 14.00.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version