9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapură, mulțumit de atitudinea elevilor săi

Papură, mulțumit de atitudinea elevilor săi

Corneliu Papură (plan îndepărtat) vrea mai multă eficiență de la Burlacu și colegii săi (foto: Alexandru Vîrtosu)
Corneliu Papură (plan îndepărtat) vrea mai multă eficiență de la Burlacu și colegii săi (foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată vineri, la Ișalnița, în compania echipei FC Aninoasa, contând pentru etapa a 13-a din Liga a III-a, seria 3. Oaspeții au deschis scorul prin Calofir (’44, 0-1), iar alb-albaștrii au restabilit egalitatea prin Alex Popescu (’49 – penalti, 1-1).
CS Universitatea II Craiova: L. Popescu – Borța, Lăzărescu, Hreniuc (’71, Ion), C. Ionescu – Buzan, Constantin (’88, Hodea), Țoiu – Petre, Al. Popescu, Burlacu (’77, Bârzan).
„Starea terenului și-a pus amprenta asupra jocului, care a fost unul slab. Cu toate că nu se putea construi din pricina suprafeței de joc, ne-am creat ceva ocazii. Până la urmă vom regla și această meteahnă și o să înscriem mai mult. Au muncit din greu copiii și au reușit un rezultat pozitiv și meritat. Acești juniori s-au călit cu Liga a III-a și trebuie văzut că am jucat în teren cu patru inși de 17 ani, ceea ce este destul de greu“, a declarat antrenorul Corneliu Papură, pentru GdS.
După acest rezultat, CS Universitatea II Craiova ocupă locul 13, iar în runda viitoare se va deplasa la FC Voluntari II.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS