13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVătăjelu, monitorizat de Fiorentina

Vătăjelu, monitorizat de Fiorentina

Bogdan Vătăjelu nu se gândește la un transfer în străinătate și se concentrează pentru meciurile următoare ale Craiovei (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Bogdan Vătăjelu nu se gândește la un transfer în străinătate și se concentrează pentru meciurile următoare ale Craiovei (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Evoluțiile excelente ale căpitanului CS Uni­­versitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, au trecut neobservate doar de selecționerul României, germanul Christoph Daum, nu și de scouterii cluburilor mari din Europa, care i-au creat o imagine bună. Fundașul stânga de 23 de ani a intrat în vizorul unei grupări importante din Serie A, mai exact Fiorentina, la care mai sunt legitimați doi conaționali, portarul Ciprian Tătărușanu și mijlocașul Ianis Hagi. Conform firenzeviola.it, Vătăjelu este principala variantă a antrenorului Paulo Sousa pentru înlocuirea lui Marcos Alonso, spaniolul de 25 de ani transferat în acest an în Premier League, la Chelsea. Informația a fost preluată de mai multe site-uri de mercato din Italia, iar transfermarketweb.com a notat că Fiorentina intenționează să-l testeze pe Vătăjelu în iarnă, înainte de a face o ofertă Craiovei.

Căpitanul nu vrea să susțină probe de joc

Bogdan Vătăjelu, a cărui cotă de piață este de un milion de euro, s-a bucurat la aflarea veștii că un club important din Italia cum e Fiorentina este interesat de serviciile sale, dar nu este de acord să susțină probe de joc, ținând cont că are statutul de căpitan la CS Universitatea Craiova și că este un jucător care cochetează cu echipa națională a României. Vătăjelu a mai spus că nu-l preocupă ideea de a se transfera în Europa în momentul acesta și a precizat că este foarte concentrat asupra meciurilor care vor urma, pentru că își dorește să facă performanță cu CS Universitatea Craiova.
„Nu știu foarte multe despre interesul Fiorentinei, dar mi-a trimis cineva articolul și a fost o surpriză pentru mine. Fiorentina este un club mare, cu suporteri fantastici… Cred că mi se potrivește campionatul din Serie A și mi-ar plăcea să joc în Italia, dar mai e mult până acolo și nu vreau să mă gândesc la asta. Cred că este totuși un zvon al presei italiene, pentru că dacă ar fi ceva concret nu cred că ar trebui să merg și să susțin probe la Fiorentina. Nu mi-aș dori să fiu în situația de a da probe la o echipă, cred că am un alt statut. Oricum, ideea că sunt monitorizat de echipe mari din Europa mă încântă și îmi dă multă încredere pentru viitor. În momentul acesta mă preocupă doar CS Universitatea Craiova și îmi doresc să încheiem acest an cât mai bine, iar pentru asta eu și colegii mei ne pregătim foarte bine la antrenamente“, a declarat Vătăjelu, pentru GdS.
Căpitanul alb-albaștrilor va fi prezent astăzi, alături de antrenorul Gigi Mulțescu, la conferința de presă premergătoare întâlnirii cu Astra Giurgiu, urmând să prefațeze duelul contra campioanei en-titre, programat duminică, de la ora 17.30, în cadrul etapei a 16-a din Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS