10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, fără reuşită la Giurgiu

Gorjenii, fără reuşită la Giurgiu

Formaţia Pandurii Târgu Jiu continuă declinul în plan fotbalistic din pricina problemelor financiare. Trupa lui Petre Grigoraş a pierdut ieri seară, scor 0-2, la Giurgiu, în faţa Astrei, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a din Liga I. Golurile giurgiuvenilor au fost marcate de Teixeira (’40) şi Alex Ioniţă (’52).

Astra: Lung jr. – Săpunaru, Alves (’85, Ioniţă), Fabricio, Stan – Seto, Teixeira – Ioniţă, Budescu, Nicoară (’82, V. Gheorghe) – Kortzorg (’66, Lovin). Antrenor: Marius Şumudică.

Pandurii: Stanca – Antal, Unguruşan, Vasiljevic, Grecu – Răuţă (’74, Trifu), Sânmărtean – Herea (’58, Munteanu), Voiculeţ, Pârcălabu (’80, Hlistei) – Alexandru. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Budescu, Kortzorg / Antal, Unguruşan, Pârcălabu.

A arbitrat: Alexandru Tudor.

Pandurii Târgu Jiu a rămas pe locul opt după această rundă, iar în partida viitoare va juca, la Severin, împotriva lui ACS Poli Timişoara.

 

Grigoraș așteaptă răspunsuri

 

Tehnicianul grupării gorjene, Petre Grigoraș, a invocat absențele din lot și a punctat că abia așteaptă pauza competițională, ca să poată ști exact pe mai poate conta.
„Am avut absențe mari în apărare, Pleașcă, Pițian, plus Buijs și Bunoza, care s-au despărțit de noi. Am avut și noi câteva situații bune, dar Astra e o echipă mai completă decât noi. Sper ca în această pauză competițională să se mai liniștească lucrurile. Vom vedea ce se mai întâmplă și voi discuta cu cei din conducere să vedem ce se face din iarnă. Săptămâna viitoare vom discuta și cu jucătorii, să vedem cine va rămâne. E aproape imposibil să-ți faci programul de antrenament, nu ai argumente să-i motivezi pe jucători. Dar ei încearcă să-și facă datoria, însă în subconștient știu că nu s-a făcut ce s-a promis în vară. Eu sper să se îndrepte lucrurile, ca echipa să nu moară”, a declarat Grigoraș, la Dolce Sport.
La rândul lor, jucătorii de la Pandurii recunosc că nu mai reușesc să se concentreze la fel de bine ca înainte de apariția problemelor financiare.
„Nu a fost un meci bun pentru noi. E o situație penibilă pentru noi. Avem o situație critică, așa cum nu și-ar dori niciun club. Nu suntem bine psihic. Viitorul echipei nu-l știe nimeni, noi sperăm să se rezolve probleme”, a declarat atacantul Liviu Antal, folosit fundaș de nevoie în acest meci.
„Situația clubului ne afectează pe toți, dar suntem profesioniști și trebuie să ne facem treaba. Eu am contract până în iunie 2017, vom vedea și ce se poate face la iarnă, poate apare vreo ofertă”, a punctat portarul Răzvan Stanca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS