11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea, încântat de trupa lui Mulțescu

Bondrea, încântat de trupa lui Mulțescu

Fostul antrenor al formațiilor craiovene Universitatea și Electroputere, Marian Bondrea (foto), a împlinit ieri 66 de ani. Deși se află în Capitală de ceva vreme, fiind angrenat într-un proiect al Universității „Spiru Haret“, este la curent cu tot ce înseamnă fotbalul din Bănie și se declară încântat de modul în care se prezintă CS Universitatea Craiova în această ediție a Ligii I. Bondrea a evidențiat câțiva dintre jucătorii lui Gigi Mulțescu și crede că gruparea alb-albastră poate da lovitura dacă îi este asigurată în continuare liniștea financiară și se dă dovadă de seriozitate.
„Felicitări multe pentru băieții noștri. Craiova este echipa cea mai frumoasă și mai spectaculoasă din campionat. Îmi place foarte mult. Restul formațiilor sunt fluctuante, pe când ai noștri au fost constanți în evoluții și au șanse mari la titlu, numai să creadă în ele și să existe posibilități financiare, pentru că de la bani pleacă problemele. Sper să nu se strice atmosfera. Și băieții ăștia mai tineri, care au crescut mult în valoare, să nu și-o ia în cap. Eu am vorbit și cu Ivan, l-am prins pe la București, și i-am spus să nu se schimbe, că îmi place cum joacă, să nu cadă pradă laudelor. M-a asigurat că va rămâne modest și că va munci mult, și sper să fie așa. De regulă, jucătorii tineri, după câteva evoluții bune, încep să o ia razna. Ivan a progresat mult, la fel și Băluță, iar Măzărache este o surpriză plăcută pentru mine. Nu-l știam, dar văd că este un tip foarte activ și aleargă enorm de mult. Caută tot timpul poziții favorabile, are viteză, am văzut că lovește mingea cu ambele picioare, ceea ce-i foarte important pentru un atacant. Îmi place mult de el“, a spus Marian Bondrea, pentru GdS.

„Mă așteptam să fim sus în clasament“

Tehnicianul care a contribuit la ultimul trofeu al Universității știe care este atuul principal al actualei echipe a Băniei și a punctat că Gigi Mulțescu trebuie apreciat pentru munca sa.
„Mă așteptam să fim sus în clasament. Dacă vă aduceți aminte, într-un interviu acordat vouă anul trecut am afirmat că în actualul sezon putem obține unul dintre primele trei locuri. Craiova este totuși Craiova. A avut de fiecare dată ceva de spus. Chiar și în momentele dificile era o echipă cu personalitate. Un capitol la care Craiova este superioară tuturor este omogenitatea. S-a păstrat grupul într-o măsură foarte mare, s-au creat niște relații interpersonale și bineînțeles astea de joc, ceea ce în timpul partidei pot face diferența. Mai nou toți au luat-o razna, schimbă de la an la an, de la tur la retur echipele, ceea ce nu-i normal. În plus, Gigi este unul dintre cei mai buni antrenori ai noștri și am spus-o de mai multe ori. Se pare că s-a pliat perfect cu lotul Craiovei. El, dacă ar fi un pic mai diplomat în anumite situații, chiar n-ar avea nici un fel de problemă. Are momente în care ține foarte mult la un lucru, dar aici, ca în toate locurile, trebuie să fi mai abil, că adevărul este de regulă undeva pe la jumătate. Chiar dacă tu crezi foarte mult în lucrul respectiv, e bine să găsești o cale de mijloc, pentru că ăstea sunt vremurile. Gigi pe la toate echipele pe la care a fost a lăsat ceva bun în urma lui“, a spus Bondrea, fiind convins că alb-albaștrii vor bifa sâmbătă un succes în partida de la Târgu Mureș, cu ASA: „Meciul cu ASA cred că va fi ușor. Dacă băieții îl tratează la fel ca pe celelalte meciuri pot să câștige la scor la Târgu Mureș, cu 3-0 sau 4-0. Nu se pune problema să călcăm strâmb sâmbătă. Craiova a arătat până acum constanță în rezultate și seriozitate în abordare, deci nu văd de ce ar fi altfel acum“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS