17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis (m): Nick Kyrgios, sancționat pentru atitudinea din meciul cu Mischa Zverev

Tenis (m): Nick Kyrgios, sancționat pentru atitudinea din meciul cu Mischa Zverev

Nick Kyrgios
Nick Kyrgios

Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios, în vârstă de 21 de ani, a fost amendat, azi, cu aproximativ 15.000 de euro de ATP, după comportamentul avut în meciul cu germanul Mischa Zverev, pierdut ieri cu scorul de 3-6, 1-6, în turul al doilea al turneului de Masters Series de la Shanghai, după cum informează Prosport.

Kyrgios a fost amendat cu 10.000 de dolari (aproximativ 9.000 de euro) pentru gestul avut în primul set, când a servit încet, apoi a plecat spre marginea terenului înainte ca Zverev să returneze. Cu încă 5.000 de dolari (aproximativ 4.500 de euro) pentru că a abuzat verbal un spectator şi 1.500 de dolari (aproximativ 1.400 de euro) pentru “comportament nesportiv”.

Ulterior, Krygios a afirmat că era obosit. „A fost pur şi simplu greu. Evident, am jucat multe meciuri la rând. Am fost obosit fizic şi mental„, a spus Kyrgios, citat de The Guardian.
Întrebat despre incidentul cu spectatorul, Kyrgios a răspuns: “Dacă oamenii din tribună se simt jigniţi de cum joc, să plece. Nu le datorez nimic, nu eu i-am chemat să mă privească”, a declarat Kyrgios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS