11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraș, sătul de probleme

Petre Grigoraș, sătul de probleme

Petre Grigoraş nu ştie cum să-şi mai motiveze jucătorii, ţinând cont că problemele financiare nu au fost rezolvate (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Petre Grigoraş nu ştie cum să-şi mai motiveze jucătorii, ţinând cont că problemele financiare nu au fost rezolvate (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Concordia Chiajna – Pandurii Târgu Jiu 0-0

Concordia: Bălgrădean – Feussi, Albu, Melinte, Bucurică – Costin (’90+3, Asanache), Bărboianu – Buleică (’78, Roşu), Grădinaru, Constantinescu (’78, Pena) – Cristescu. Antrenor: Emil Săndoi.
Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Vasiljevic, Piţian, Grecu – Sânmărtean, Obodo – Munteanu (’73, Răuţă), Antal (’66, Alexandru), Herea – Ţucudean (’86, Bunoza). Antrenor: Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: Costin / Sânmărtean, Obodo (2).
Cartonaş roşu: Obodo ’85.
A arbitrat: Iulian Călin.

Pandurii Târgu Jiu a remizat luni seară, scor 0-0, cu Concordia, la Chiajna, iar antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraș, s-a declarat mulțumit cu punctul obținut, recunoscând că are mari probleme în a-i motiva pe jucătorii săi din pricina situației financiare. Neplătiți de luni bune, fotbaliștii au amenințat cu greva în ultima săptămână.
„Am fost norocoși să plecăm cu un egal de la Chiajna, pentru că au avut pe final două situații de a înscrie și puteam să pierdem, a fost și o eliminare. Una peste alta, trebuie să fim mulțumiți de acest punct, după două înfrângeri consecutive. E un teren care nu le convine jucătorilor și pe care se câștigă mai greu. E un punct muncit și îi felicit pe jucători pentru atitudine, chiar dacă nu am avut un joc prea bun. Trecem prin momente grele și din alte puncte de vedere. Și noi, și jucătorii am ajuns cam la limita răbdării cu situația delicată care există la club. Săptămâna aceasta așteptăm niște răspunsuri, să vedem cum se va rezolva, pentru că deja a trecut mult și orice are o limită. Nu știu cum o să mai fac să îi motivez pe jucători sau să îi fac să se prezinte la antrenament și să dea randament. Nu știu dacă cuvântul grevă e cel mai potrivit, dar e clar că se va lua atitudine. Am reușit să îi motivez până acum, dar va fi foarte greu de acum înainte. Eu nu m-am gândit să plec, nu e asta o soluție. Cei care răspund de situația clubului trebuie să găsească o alternativă“, a declarat Grigoraș, la Digi Sport.
„Au intrat în insolvență echipe care aveau datorii de zeci de milioane de euro și a fost o soluție. Am înțeles că, la Pandurii, datoriile ar fi de un milion și ceva de euro. Mi s-ar părea destul de drastic să se intre în insolvență din cauza acestei sume. Dacă erau datorii de 10-20 de milioane, poate că era o soluție de redresare, dar nu ar fi o soluție nici pentru cei din club, nici pentru jucători. Să sperăm că nu se va ajunge la această soluție. Promisiuni sunt de când am venit, dar au rămas la acest stadiu“, a încheiat Grigoraș.

Săndoi, împăcat cu rezultatul

La rândul său, tehnicianul Concordiei Chiajna, craioveanul Emil Săndoi, s-a împăcat cu rezultatul.
„După o primă repriză în care Pandurii au avut o posesie mai bună, iar noi o bară, în a doua am dominat categoric și ne-am creat o sumedenie de ocazii de a marca. Din păcate, avem o problemă la finalizare, dar vreau să-i felicit pe jucători pentru evoluție. Au avut ocazii Bucurică, Pena, Constantinescu, Buleică, Roșu… Jumătate din echipă putea înscrie, dar ne mulțumim și cu un punct“, a spus Săndoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS