8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarcan a plecat, contabila asigură interimatul la clubul SCM

Barcan a plecat, contabila asigură interimatul la clubul SCM

Marius Barcan nu mai este directorul clubului SCM Craiova, iar interimatul va fi asigurat de Daniela Grădinaru, contabilul-șef al clubului finanțat de municipalitate. Campion cu echipa de handbal CS Universitatea Craiova în anii ‘90, Barcan venise director la SCM Craiova în luna martie a anului trecut. Nu a dat concurs, ci a fost pus cu delegație de primar. Fostul handbalist nu a putut fi contactat ieri pentru a oferi mai multe detalii, dar într-un comunicat de presă, semnat de inspectorul-șef Petrișor Albu, se menționează că lui Barcan „i-a încetat delegarea din funcție, prin acordul ambelor părți, din motive de sănătate“.
După ce în primăvară echipa masculină de volei a clubului devenea campioană națională în premieră, apoi echipa feminină de handbal a făcut transferuri spectaculoase, având ca obiectiv clasarea pe podium, acum câteva săptămâni, liniștea de la club a fost tulburată de un blocaj financiar, în urma căruia sportivii au avut restanțe salariale.
În 17 septembrie, directorul Barcan ieșea într-o conferință de presă, spunând că nu sunt probleme cu banii și că salariile vor fi virate în contul sportivilor în scurt timp, ceea ce s-a și întâmplat la câteva zile distanță. Ieri, Marius Barcan a părăsit clubul și rămâne de văzut cât va dura perioada de interimat a Danielei Grădinaru și dacă postul de director va fi scos la concurs, așa cum este normal, sau va fi pus cineva tot cu delegație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS