10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, fără reuşite cu Viitorul

Pandurii, fără reuşite cu Viitorul

(panduriics.ro)
(panduriics.ro)

Pandurii Târgu Jiu a pierdut la limită, scor 0-1, partida disputată vineri seară, pe stadionul „Municipal“ din Severin, în faţa echipei FC Viitorul, prima din etapa a 10-a a Ligii I. Golul care a făcut diferenţa a fost marcat de Nedelcu, cu un şut de la 35 de metri, la care portarul David Lazar a scăpat mingea printre picioare (’73).
Pandurii Târgu Jiu: Lazar – Pleaşcă (’77, V. Alexandru), Buijs, Vasiljevic, Grecu – Obodo, Sânmărtean – Hlistei (’64, Trifu), Antal (’68, Munteanu), Herea – Ţucudean. Antrenor: Petre Grigoraş.
FC Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Ţâru, Brandan, Boli – R. Marin, Carp (’60, Nedelcu), D. Lopez (’79, Hodorogea) – Iancu (’57, Purece), Chiţu, Nimaly. Antrenor: Gică Hagi.
Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, s-a arătat foarte bucuros de victoria înregistrată cu Pandurii, recunoscând că a avut şi puţin noroc.
„Nu câștigasem niciodată cu Pandurii în deplasare, am spart gheaţa. Am întâlnit o echipă experimentată, cu jucători valoroşi, tehnici. Am ştiut că trebuia să creştem ritmul şi intensitatea jocului, am făcut-o bine, până la sacrificiu. A fost o luptă la mijlocul terenului, n-au fost ocazii mari. Am avut şansă şi am câştigat. E o victorie care ne dă încredere“, a declarat Hagi.

Grigoraş, exasperat

Tehnicianul gorjenilor, Petre Grigoraş, s-a arătat exasperat de gafele portarilor săi în ultimul timp.
„Aţi văzut ce gol am luat. Aşa am pierdut şi etapa trecută, la Iaşi, cu un gol de cascadorii râsului, acum nu mai vorbim. Ştiam că Viitorul pasează bine şi am încercat să cedăm puţin din posesie. În prima repriză tot noi am avut ocaziile mai clare. A venit acel şut de la kilometrul 50, care îţi taie tot elanul. Nu meritam să pierdem. Avem trei eşecuri, cu Steaua, Iaşi şi Viitorul şi toate golurile au venit în urma unor gafe monumentale“, a declarat Grigoraş.
Şi atacantul George Ţucudean consideră că Pandurii ar fi meritat măcar un rezultat de egalitate, dar a atins şi problema restanţelor salariale, având un mesaj ferm pentru conducători.
„Nu alunecăm din play-off… Suntem acolo, ne batem. Mai sunt destule meciuri rămase. Îmi pare rău că nu am obţinut măcar un rezultat de egalitate, pentru că ei nu au avut ocazii în afară de o lovitură liberă şi acel şut de la 40 de metri. Îi mai lăsăm o săptămână pe conducători, să vedem ce se întâmplă, că nu e normal să stăm de atâtea luni neplătiţi. Nu ai nici o bucurie când mergi acasă“, a declarat Ţucudean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS