21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, în grafic

Pandurii, în grafic

Marian Pleaşcă a contribuit din plin la victoria gorjenilor (Foto: panduriics.ro)
Marian Pleaşcă a contribuit din plin la victoria gorjenilor (Foto: panduriics.ro)

Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe ASA Târgu Mureş cu scorul de 1-0, vineri seară, pe stadionul „Municipal“ din Severin, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Destinaţia punctelor a fost decisă de autogolul marcat de Claudiu Belu Iordache, la o centrare în forţă a lui Marian Pleaşcă (’66).
Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Buijs, Vasiljevic, Grecu – Răuţă, Sânmărtean – Munteanu (’57, Herea), Antal (’83, Obodo), Hlistei (’57, Trifu) – Ţucudean. Antrenor: Petre Grigoraş.
ASA: Mingote – Belu Iordache, Cordoş, Dobrosavlevici, Matei – Candrea (’46, Surdu), Mureşan – Dică, Zicu, Borza (’46, Ciolacu) – Kuku (’72, Ioniţă). Antrenor: Dan Alexa.
Cartonaşe galbene: Lazar, Vasiljevic, Sânmărtean / Candrea, Dică.
Au arbitrat: Cătălin Popa – Vladimir Urzică, Vlad Bârleanu; Iulian Dima.
Observatori: Nicolae Grigorescu, Dan Potocianu.

„Când va fi stadionul gata, sper să mai fie o echipă la Târgu Jiu“

La finalul întâlnirii, antrenorul pandurilor, Petre Grigoraș, s-a declarat uşor nemulțumit de prestația echipei sale, dar nu şi de poziția din clasament. Grigoraș a tras însă un semnal de alarmă și speră ca atunci când noua arenă din Târgu Jiu va fi pregătită să găzduiască meciuri, echipa sa să existe în continuare.
„Știam că întâlnim o echipă cu un moral bun, care vine după o victorie cu Dinamo. Noi veneam tot după o victorie, la Mediaș, dar cu doi oameni în minus: Voiculeț, accidentat, și Filip Mrzljak, care a ales să plece. O săptămână grea, dar în subconștientul jucătorilor s-a înfiripat ceva. Am început foarte slab meciul, prima repriză a fost cu o viteză de old boys. În partea a doua am mai crescut puțin, l-am avut și pe Sânmărtean, care din nou a făcut un meci bun, a adus viteză. E important că am câștigat trei puncte, chiar dacă jocul nu a fost strălucit. Mă bucur pentru victorie, îi felicit pe băieți. Următorul meci va fi cu totul altfel. Suntem în grafic, nimeni nu se aștepta să fim sus, cu atâtea puncte. Vin două meciuri grele, dacă adunăm puncte și de aici va fi foarte bine. E important să ai terenul tău, suportul publicului, e cu totul altceva, și sperăm că atunci când va fi stadionul gata, să mai existe o echipă la Târgu Jiu. Noi sperăm să se rezolve în această nouă săptămână și din problemele financiare, pentru că nu se poate merge la infinit cu această situație. Filip Mrzljak a părăsit echipa. Nu are nici 60 de zile de când e neplătit, dar a luat decizia să plece acasă. Am pierdut doi mijlocași importanți. Mă bucur că i-a ieșit lui Pleașcă, mă bucur și pentru Sânmărtean“, a declarat Grigoraș.
„N-am făcut un joc foarte bun, a fost mai slăbuț, dar ne-a interesat rezultatul. Mă bucur că suntem pe doi, dar deocamdată nu ne gândim la clasament. E adevărat, sunt niște datorii la noi și sperăm ca oamenii din conducere să le rezolve cât mai repede“, a declarat Marian Pleașcă, la Dolce Sport.
„La noi sunt probleme cu banii. Sperăm să se rezolve cât mai repede. Echipa are nevoie de liniște, doar așa jucătorii se pot gândi doar la fotbal“, a mențional Liviu Antal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS