Acasă Sport Alb-albaștrii, deciși să învingă „satelitul“ Stelei

Alb-albaștrii, deciși să învingă „satelitul“ Stelei

-

Dumitru Barbu mizează pe o victorie a „satelitului” în derbiul cu Steaua II (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Dumitru Barbu mizează pe o victorie a „satelitului” în derbiul cu Steaua II (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova întâlnește astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“, „satelitul“ grupării Steaua București, partida contând pentru runda a doua din Liga a III-a, seria 3. Directorul tehnic al Centrului de copii și juniori, Dumitru Barbu, a declarat ieri, în cadrul emisiunii „Repriza de Sud“ de la Alege TV și Radio Sud, că puștii lui Cornel Papură sunt pregătiți de derbi și deciși să păstreze punctele în Bănie.
„Cornel a lucrat foarte bine cu băieții în această săptămână, au pregătit meciul exemplar, iar acum așteptăm roadele. Ca idee, acest meci va fi tratat de clubul nostru la fel ca un derbi al echipei mari. Jucând pe Extensiv, și de la o oră foarte bună, ne așteptăm să avem foarte mulți suporteri în tribune și sperăm să-i bucurăm. Astăzi (ieri – n.r.) am primit acceptul și pentru câțiva jucători de la echipa mare, Vlad, Screciu, Hreniuc, Surugiu și Vlădoiu, așa că avem motive să fim optimiști“, a declarat Dumitru Barbu.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.