Acasă Sport Alb-albaștrii au punctat la Roman și Buzău

Alb-albaștrii au punctat la Roman și Buzău

După înfrângerile suferite în fața celor de la Dinamo, juniorii mari de la CS Universitatea Craiova au reușit să contabilizeze patru puncte în deplasările din runda a doua de la Liga Elitelor.
La Under 19, alb-albaștrii s-au impus în deplasare în fața celor de la LPS Roman cu 1-0, autorul golului fiind fundașul Cătălin Ion.
Antrenorul Mugur Gușatu a început meciul cu următorii jucători: Costoaie – Borța, Băloi, C. Ion, Bogdan – Stancu, Ivan – Cârlig, Bârzan, Gunie – Rodeanu. Au mai jucat: Pacionel, Marcov, Alex Popescu Alex Gușatu.
La Under 17, CS Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu Centrul de Excelență Buzău. Reușita grupării antrenate de Daniel Mogoșanu a fost semnată de Alex Gârbiță (‘20 – penalti). De menționat că alb-albaștrii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 50, când a fost eliminat Nichifor.
CS Universitatea U17: Bobonete – Manea, Constantinescu, Sima, Vadasis – Dobre, Șerban, Gârbiță, Nichifor, Mihăilă – Zbona. Au mai jucat: Nițuică, E. Pacionel, Cercel, Stăiculescu. Antrenor: Daniel Mogoșanu.
În etapa viitoare, CS Universitatea Craiova va susține duminică o „dublă“ în compania moldovenilor de la Poli Iași. Confruntarea de la Under 19 va avea loc de la ora 12.00, iar cea de la Under 17 de la ora 14.00, ambele fiind găzduite de noua bază sportivă de lângă Aeroport.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version