10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„GP“ Craiova, perdantă cu CSS Slatina

„GP“ Craiova, perdantă cu CSS Slatina

„Şcolarii“ (alb-violet) au jucat bine, dar au pierdut (Foto: Alexandru Vîrtosu)
„Şcolarii“ (alb-violet) au jucat bine, dar au pierdut (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Ieri a debutat și Campionatul Național de Juniori, iar prima etapă a programat un duel foarte interesant la „Hanul Doctorului“, Academia „Gică Popescu“ primind vizita grupării CSS Slatina. Oaspeții au fost mai eficienți și și-au trecut în cont victoria atât la republicanii A, cât și la B.
La juniori A, „școlarii“ au cedat la limită, scor 0-1, partida fiind foarte echilibrată.
„GP“ A: Udrea – Simion, Bălă, Toboș, Iliescu, Dicu, An, Gheorghe, M. Dumitru, Croitoru, Butoi, Tatulea. Rezerve: Troc – Voicu, Pîrvescu, Oglice, Onică, Păduraru, Tănase. Antrenor: Gică Barbu.
CSS Slatina A: Lixandru – Al. Lupu, Duță, Mateiași, Beldea, Andronache, Chirea, Terci, Trușcă, Lăzărescu, Patrichie. Rezerve: C. Stancu – Breazu, Șerban, Călinescu, Lăutaru, Mirea. Antrenor: Iulian Mitrache.
Slătinenii s-au impus mult mai concludent la juniori B, cu 5-3. Golurile craiovenilor au fost marcate de Preda, Zamfir și Nițu.
„GP“ B: Udrea – Lambu, Cazan, Zanfir, Albu, Mehedințeanu, Bujor, C. Nițu, Mitrică, S. Preda, Isuf. Rezerve: Petrescu, Ghițulescu, Negreț, Ispas, Ciobanu, Stana, Ghiță. Antrenor: Ovidiu Turcu.
CSS Slatina B: Cazan – Ștefan, I. Belu, Răcăleanu, Velea, Manea, E. Belu, Nițu, Paraschiva, Turlea, Nichita. Rezerve: Preduț – L. Ana, Buzatu, Dumitrana. Antrenor: Marius Popa.

Paul Răducan: Suntem în formare

Managerul Academiei „Gică Popescu“, Paul Răducan, a explicat că rezultatele sunt pe undeva firești, pentru că loturile celor două echipe ale sale au suferit modificări, dar că, în curând, toți jucătorii vor da randamentul așteptat.
„Am pierdut ambele meciuri, însă sunt mulțumit de joc. Suntem în formare și, din păcate, ne bazăm la ora asta doar pe cinci sau șase jucători la fiecare grupă și sigur că nici aceia nu pot să joace în Liga I imediat, însă noi suntem atenți la evoluația lor pe teren și în afara lui. Sunt mulțumit de patru, cinci jucători la juniorii A, iar la B de cinci sau șase. Restul au ceva mai mult de muncit și de demonstrat că pot ajunge mai sus de Liga a III-a. Probabil că în etapa de sâmbătă, când vom întâlni pe CSJ Știința U Craiova, vom contura mai bine formula de bază. Nu mă îngrijorează aceste prime rezultate, pentru că nu trebuie să uităm obiectivul acestei Academii: formarea de jucători. Sigur că băieții suferă la ora asta că au pierdut, însă am intrat la vestiar și le-am spus unde au greșit și ce au făcut bine și mă aștept la o eficiență mai bună în viitor. În ceea ce privește rezultatul, suntem abia la începutul campionatului și mai e mult până când se va trage linie. Mai sunt zeci de ore de jucat și mii de ore de antrenat, așa că avem tot anul competițional în față astfel încât la sfârșit să promovăm jucători la Liga I sau Liga a II-a și cu certitudine o vom face“, a declarat Paul Răducan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS