Acasă Sport Tenis: Simona Halep o va întâlni pe Agnieszka Radwanska în sferturi la...

Tenis: Simona Halep o va întâlni pe Agnieszka Radwanska în sferturi la Cincinnati

Foto: Christopher Levy

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, o va înfrunta pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 2.503.250 dolari, scrie Agerpres.
Halep, care a trecut cu un sec 6-1, 6-2 de australianca Daria Gavrilova, după doar 53 de minute, este pentru a treia oară consecutiv în sferturile turneului din statul american Ohio.

„E foarte cald. După primul set, soarele m-a afectat foarte tare și nu am avut așa multă energie. Sunt fericită că am putut termina meciul”, a declarat românca după partidă.

Simona Halep a comentat în câteva cuvinte meciul cu Gavrilova: „Știam că trebuie să fiu agresivă, să nu o las să vină peste mine, deoarece poate juca foarte bine cu forehand-ul. Am deschis unghiurile, am servit destul de bine și am returnat tare pe al doilea serviciu”.

Simona, care a reușit 18 ”winners” și a făcut doar 14 erori neforțate (7 mingi direct câștigătoare și 19 erori neforțate pentru Gavrilova), a ajuns la 12 victorii consecutive, având două titluri câștigate (București, Montreal).

Radwanska a trecut cu 6-7 (1), 6-4, 6-0 de britanica Johanna Konta în optimi. Poloneza are 4-3 în meciurile directe cu Halep, ea reușind și cea mai recentă victorie, anul trecut, în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 7-6 (5), 6-1.

Rezultatele înregistrate, joi, în optimi:
Agnieszka Radwanska (Polonia/N. 5) — Johanna Konta (Marea Britanie/N. 10) 6-7 (1), 6-4, 6-0
Garbine Muguruza Blanco (Spania/N. 4) — Anastasia Pavliucenkova (Rusia/N. 16) 7-5, 6-1
Svetlana Kuznețova (Rusia/N. 7) — Timea Bacsinszky (Elveția/N. 12) 6-2, 3-6, 6-2
Angelique Kerber (Germania/N. 2) — Barbora Strycova (Cehia) 7-6 (5), 6-4
Carla Suarez Navarro (Spania/N. 9) — Roberta Vinci (Italia/N. 6) 6-1, 7-5
Simona Halep (România/N. 3) — Daria Gavrilova (Australia) 6-1, 6-2
Karolina Pliskova (Cehia/N. 15) — Misaki Doi (Japonia) 7-5, 6-3
Timea Babos (Ungaria) — Dominika Cibulkova (Slovacia/N. 8) 4-6, 6-3, 6-1

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version