10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDupă cantonament, încep amicalele pentru SCM

După cantonament, încep amicalele pentru SCM

Handbalistele de la SCM Craiova încheie astăzi cantonamentul montan de la Cheile Grădiştei, urmând ca în weekend să dispute două meciuri de verificare în compania formaţiei Măgura Cisnădie. Partidele vor avea loc în Sala Polivalentă din Bănie, mâine, de la ora 17.00, şi duminică, de la ora 11.00.
Formaţia craioveană, pregătită de Bogdan Burcea, a fost foarte activă pe piaţa transferurilor în vară. SCM Craiova a ajuns la nouă achiziţii în această perioadă: Valentina Ardean Elisei, Yulia Dumanska (ambele de la HCM Baia Mare), Zeljka Nikolic (Ringkobing), Cristina Zamfir (Corona Braşov), Jelena Markovic (Achenheim), Jelena Trifunovic (Zagnos SK), Yaroslava Burlachenko (Ardesen), Florentina Grecu-Stanciu (Stajrnan) şi Yulia Zaremba (Rapid).
Clubul a renunţat la una dintre jucătoarele nou-venite, Jelena Markovic, care nu a trecut cu bine peste vizita medicală. În amicale, antrenorul nu le va putea folosi pe Valentina Ardean Elisei şi franţuzoaica Laurise Landre, care participă la Jocurile Olimpice.

Duminică vor fi meciuri ale fostelor glorii

Duminică, la Sala Polivalentă din Bănie, va fi un adevărat regal handbalistic. Pe lângă amicalul dintre Craiova şi Cisnădie, vor mai avea loc două meciuri amicale, care vor reuni foste glorii ale handbalului craiovean. Astfel, de la ora 10.00, va fi meci de old-girls, iar de la ora 13.00 va fi partida de old-boys, în memoria regretaţilor Gheorghe Dumitru şi Paul Stuparu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS