22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDumitru Barbu și Corneliu Papură, „recunoscuți“ de CS Universitatea

Dumitru Barbu și Corneliu Papură, „recunoscuți“ de CS Universitatea

Conducerea CS Universitatea Craiova a oficializat ieri numirea lui Dumitru Barbu în funcția de coordonator tehnic al Centrului de copii și juniori și a lui Corneliu Papură pentru postul de antrenor principal al echipei a doua a clubului din Bănie.
„Nu am venit doar în slujba clubului, ci a orașului, a oltenilor. Universitatea Craiova a fost puternică atunci când nucleul a fost format din jucători autohtoni. Îmi propun să stabilizăm grupele Centrului, să echilibrăm numeric și valoric grupele. Nu omitem ideea de a obține în continuare rezultate la nivel national, însă obiectivul principal rămâne acela de promovare a jucătorilor Centrului la echipa a doua și la echipa mare a Universității Craiova. Vom fi transparenți și vrem să asigurăm pe toată lumea de corectitudinea deciziilor. Voi pune un mare accent pe relația de comunicare cu toți factorii implicați în performanța sportivă: antrenori, jucători și familiile acestora. Ca obiectiv personal, mi-am propus să implementez o metodică proprie specifică jucătorilor olteni, adaptată fotbalului românesc“, a declarat Dumitru Barbu, pentru site-ul oficial al grupării alb-albastre.
Dumitru Barbu, conferențiar universitar doctor în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, este antrenor cu licență A UEFA și activează ca tehnician din 1996. Cele mai recente performanțe ale sale sunt obținerea titlului de vicecampion național în 2011 și a bronzului în 2012 cu juniorii D ai Școlii de Fotbal „Gică Popescu“.
În ceea ce privește echipa a doua a CS Universitatea Craiova, noul principal, Corneliu Papură, îl va avea secund pe Mugurel Gușatu, Tibi Lung se va ocupa de pregătirea portarilor, iar Cătălin Brândușoiu va îndeplini rolul de preparator fizic. „Satelitul“ și-a reluat pregătirea la începutul acestei săptămâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS