8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii, încrezători

Alb-albaștrii, încrezători

_DSC0006

Jucătorii și oficialii formației CS Universitatea Craiova s-au arătat încrezători în privința noului sezon al Ligii I, considerând că programul competițional stabilit ieri nici nu-i avantajază, dar nici nu-i dezavantajază.
„Nu se poate spune că programul este greu sau ușor, pentru că oricum vom înfrunta toți adversarii și nu trebuie să îl desconsiderăm pe nici unul. Din punctul meu de vedere este bine că începem cu o deplasare scurtă, de 100 km. Din fericire, în prima parte a campionatului, până la pauza din data de 27 august, am evitat deplasările lungi, gen Botoșani, Iași ori Cluj, sau Constanța, unde ar fi fost greu de găsit cazare în această perioadă. Cu Steaua și Dinamo vom juca în octombrie, când echipa va avea o altă turație, și foarte important pentru mine este că în retur derbiurile cu Bucureștiul se vor disputa în februarie, când avem drept la transferuri și un stadion nou“, a comentat managerul general al CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu (foto), pentru site-ul clubului.
„Este un început greu pentru noi. Acum mă felicit că am avut adversari atât de puternici în turneul din Austria, ne-au ajutat să creștem în valoare. Întâlnim Pandurii și Astra, campioana en-titre, în primele trei etape. Trebuie să ridicăm nivelul pregătirii, astfel încât să ajungem în vârf de formă cât mai repede. Ar fi fost probabil mai bine dacă am fi întâlnit în primele etape adversari mai facili, astfel încât să putem crește de la meci la meci. Nu mă voi baza pe noroc în această campanie, ci pe munca noastră“, a declarat antrenorul alb-albaștrilor, Gigi Mulțescu.
„Întâlnim în primele trei etape două formații care au încheiat sezonul precedent pe podium, Pandurii și Astra, campioana României. Din punctul acesta de vedere nu pare o tragere la sorți cu noroc, dar, oricum, tot va trebui să înfruntăm toate echipele. Ne-am pregătit bine în această vară și de aceea consider că avem forța să începem cu dreptul în noul campionat“, a punctat noul căpitan al craiovenilor, Bogdan Vătăjelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS