17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis: Simona Halep, învinsă de Angelique Kerber la Wimbledon

Tenis: Simona Halep, învinsă de Angelique Kerber la Wimbledon

Simona Halep a fost învinsă astăzi de nemțoaica Angelique Kerber, scor 5-7, 6-7,  în sferturile de finală ale turneului de mare șlem de la Wimbledon.

Kerber a început mai bine primul set, reuşind să conducă cu 2-0 după primele două game-uri. Apoi a început o serie de şapte break-uri consecutive, fiecare jucătoare greşind pe propriul serviciu. La scorul de 5-3 pentru sportiva din Germania, Halep a reuşit să câştige două game-uri la rând şi a egalat la 5, dar, în final, Kerber s-a impus, scor 7-5, după ce a reuşit să câştige contra serviciului în ultimul game.

Debutul actului secund a fost echilibrat, până la scorul de 3-2 în favoarea jucătoarei din Germania, care a reuşit să câştige pe serviciul adversarei. După alte trei break-uri, tabela indica scorul de 5-4 pentru Kerber, însă Simona a reuşit, imediat, egalarea. În final, setul s-a decis la tiebreak, unde Kerber s-a impus, scor 7-2.

În semifinale, Angelique Kerber va evolua împotriva câştigătoarei meciului dintre Venus Williams din SUA şi Yaroslava Shvedova din Kazahstan. Pentru accederea în penultimul act la All England Club, Kerber va încasa 625,000 de dolari şi 780 de puncte WTA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS