Acasă Sport Monica Niculescu s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon. Marius Copil,...

Monica Niculescu s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon. Marius Copil, eliminat

-

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 47 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe sportiva sârbă Aleksandra Krunici, locul 120 WTA, venită din calificări, şi a acces în turul al doilea al turneului de la Wimbledon.
Partida a durat o oră şi cinci minute.
În faza următoare, Niculescu va evolua cu învingătoarea din partida dintre Timea Bacsinszky (Elveţia), locul 11 WTA şi cap de serie numărul11 – Luksika Kumkhum (Thailanda), locul 169 WTA, venită din calificări.
Calificarea în manşa a doua este recompensată la turneul de la All England Club cu un premiu de 50.000 de lire sterline şi cu 70 de puncte WTA.

Tenismenul Marius Copil, locul 174 ATP, venit din calificări, a fost învins, joi, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, 6-1, de francezul Lucas Pouille, locul 30 ATP şi cap de serie numărul 32, în turul I al turneului de la Wimbledon.
Partida, începută miercuri, dar întreruptă din cauza ploii la scorul de 6-4, 4-6, 1-0 pentru francez, a durat două ore şi cinci minute.
Marius Copil s-a calificat în premieră pe tabloul principal de la Wimbledon. El era singurul român în competiţia masculină de simplu.
Pentru participarea la turneul de la All England Club, românul va primi 35 de puncte ATP şi 30.000 de lire sterline.

ȘTIRI VIDEO GdS

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

O poliţistă a fost agresată de către un bărbat, recidivist, într-un club din Alba-Iulia. Aceasta se află în timpul ei liber, fiind împreună cu câțiva prieteni.