Andrei Hergheligiu a bifat „dubla” în jocul cu Ineu (foto: Alexandru Vîrtosu)
Andrei Hergheligiu a bifat „dubla” în jocul cu Ineu (foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova s-a impus, scor 3-1, în partida disputată astăzi, pe stadionul principal din Ișalnița, în compania formației CS Ineu, contând pentru etapa a 23-a din Liga a III-a, seria 4.

Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 1, prin Andrei Hergheligiu, care a reluat de la șapte metri o pasă de pe partea stângă a lui Robert Petre (1-0).

Elevii lui Bogdan Vrăjitoarea și-au mărit avantajul în minutul 49. Hergheligiu a șutat la colțul lung, Mitrea a respins în față până la Petre, care a reluat de la cinci metri (2-0).

Oaspeții au redus din handicap în minutul 60, Mașniță șutând cu efect la colțul din dreapta al porții (2-1).

CSU II a refăcut „distanța” în minutul 70, Hergheligiu marcând superb, cu un șut peste portar, debla 20 de metri lateral stânga (3-1).

De menționat că în acest joc au debutat în Liga a III-a jucătorii Raul Constantinescu (16 ani) și Lucian Buzan (17 ani).

CSU II Craiova: L. Popescu – Ghincea (’84, Constantinescu), Dina, Drăghici, Luică (’46, Vlădoiu) – Armășelu (’73, Buzan), Ciocoteală, Florea – Surugiu (’80, Neacșu), Hergheligiu, Petre. Antrenor: Bogdan Vrăjitoarea.
CS Ineu: Mitrea – Popovici (’71, Cioboată), Zdrențean, Bier, Hulbăr – Ciocan, Spătaru (’62, Botaș), Clej (’88, Jilavu), Tălpaș (’54, John) – Huțanu, Mașniță Antrenor: Cristian Sculici.
Cartonașe galbene: Luică ’30, Armășelu ’38, Neacșu ’85 / Clej ’35, Popovici ’55, Bier ’87.
Au arbitrat: Gheorghe Alin Olaru – Daniel Nagy, Alina Voaides.
Observatori: Mihail Ghiberdel, Sergiu Sorin Găman.