17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Cârciumaru: Am achitat la zi datoriile și primele jucătorilor de la Pandurii, urmează salariile restante

Fotbal / Cârciumaru: Am achitat la zi datoriile și primele jucătorilor de la Pandurii, urmează salariile restante

GdS Sport

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, membru în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, a declarat, astăzi, că săptămâna trecută au fost plătite la zi datoriile echipei, precum și primele fotbaliștilor, urmând să fie asigurate și fondurile necesare achitării salariilor restante, informează Agerpres.
„Am făcut și facem eforturi în continuare pentru a acoperi partea financiară. Este foarte bine că am reușit săptămâna trecută să achităm la zi datoriile la stat și primele jucătorilor, urmează să acoperim și partea financiară necesară pentru a junge la zi cu salariile. Din câte știu eu suntem cu o restanță de trei salarii. În momentul de față, starea în sânul echipei este foarte bună, chiar am discutat sâmbătă cu Săpunaru, cu Hora, sunt optimiști, sunt mulțumiți pentru ceea ce s-a rezolvat pentru că dacă ne raportăm la situația celorlalte echipe, sunt formații cu situații mult mai grave față de Pandurii Târgu Jiu”, a spus Florin Cârciumaru.
Acesta a mai menționat că poziționarea pe primele locuri ale clasamentului poate aduce echipei banii necesari pentru menținerea pe linia de plutire în viitorul campionat.
„Într-adevăr avem o șansă istorică de a fi pe locul 2, locul 3, nu cred că avem șansă la primul loc. Știți foarte bine că locul 2, locul 3 chiar și locul 4 înseamnă banii necesari pentru menținerea pe linia de plutire a echipei în viitorul campionat”, a conchis Florin Cârciumaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS