Acasă Sport Fotbal / Vâlcenii tremură pentru play-off

Fotbal / Vâlcenii tremură pentru play-off

Deși a încheiat turul campionatului pe prima poziție și participarea în play-off-ul Ligii a II-a, seria 2, părea floare la ureche, CSM Vâlcea nu a izbutit mare lucru în etapele scurse în 2016 din retur și acum „tremură“, pericolul de a evolua în „campionatul“ pentru evitarea retrogradării fiind cât se poate de real.
Ultima „ispravă“ a elevilor lui Alexandru Pelici a însemnat o înfrângere cu 2-1 în fața Olimpiei Satu Mare, disputa de sâmbătă contând pentru etapa a 23-a. În acest meci, portarul Călin Fildan s-a făcut vinovat de primirea ambelor goluri ale gazdelor, asta după ce și în runda trecută a avut o prestație slabă.
La primul gol, goalkeper-ul vâlcenilor a rămas neclintit pe linia porții și protesta, în timp ce Brata a reluat de lângă Samson, cu capul, o centrare venită din dreapta, de la Munteanu (‘25, 1-0). La reușita a doua a Olimpiei, Fildan a îngenuncheat la doi metri de poartă pentru a „culege“ mingea expediată de Mărkuș de la 25 de metri, dar a scăpat inexplicabil balonul printre mâini (‘43, 2-0).
Oltenii au redus din diferență în urma unui penalti obținut de Octavian Vasile, Costin Stoica executând lovitura de la 11 metri fără emoții (‘90, 2-1).
Olimpia: Băican – Ciul (‘73, D. Lukacs), I. Tătaru, Onicaş, Sălăgeanu – R. Rus, Villand – D. Muntean, Kanaloş (‘66, Bîgiu), Brata – Mărkuş (‘84, Buhăescu). Antrenor: Mircea Bolba.
CSM Vâlcea: Fildan – Samson, Pîrvulescu (‘76, Voinea), I. Stoica, Dumitraşcu (‘46, Vasile) – Dâlbea, Iordache (‘46, B. Geantă) – I. Marian, A. Neagoe, Luduşan – C. Stoica. Antrenor: Alexandru Pelici.
În urma acestui insucces, CSM Vâlcea a rămas pe locul cinci, iar în etapa viitoare va evolua în Zăvoi, în compania celor de la Șoimii Pâncota, partida fiind programată miercuri, de la ora 15.00.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version