11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași, în criză

CSO Filiași, în criză

Mainerici (în roşu) şi colegii săi au luptat din răsputeri să marcheze în disputa cu bănăţenii (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Mainerici (în roşu) şi colegii săi au luptat din răsputeri să marcheze în disputa cu bănăţenii (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația CSO Filiași nu a reușit să câștige în 2016 chiar dacă l-a înlocuit pe Ionel Luță cu Dragoș Bon. Ultimul a debutat vineri pe banca grupării doljene, dar cu stângul, Aurel Lupu și colegii săi pierzând la limită, scor 0-1, pe stadionul „Chimia“ – Ișalnița, duelul cu bănățenii de la Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, din cadrul rundei a 18-a din Liga a III-a, seria 4.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Telescu, cu capul, în minutul 43. De menționat că în faza premergătoare golului, Florin Petcu, scăpat singur cu portarul, a fost faultat din spate, din postura de ultim apărător, de Centea, dar arbitrul central, Cristina Dorcioman, a dat „galben“ pentru simulare, iritându-i pe filieșeni.
CSO Filiași: Lascu – Orban, Lupu, Istudor, Mainerici – Georgescu (‘64, Obeanu), N. Popescu – Moraru, Stoichițoiu (‘55, Pârvuică), Petcu – Duriță (‘77, Cimpoieru). Antrenor: Dragoș Bon.
Becicherecul Mic: Culdă – Mărginean, Telescu, Muscă, Niță, Bârză (‘72, Tăbăcariu), Centea, Silaghi, Motreanu (‘90+1, Ștefănescu), Baban, Negruț. Antrenor: Cosmin Stan.

Se lasă cu sancțiuni

„Este diferență mare privind comportamentul jucătorilor la antrenamente față de jocurile oficiale. Parcă sunt alți fotbaliști. Vom începe să luăm măsuri, să dăm amenzi. Avem luni o ședință și vedem ce vom stabili, pentru că văd că orice antrenor vine atitudinea jucătorilor din teren este aceeași. Echipa este în criză, și-a pierdut încrederea, dar sperăm să ieșim cât mai curând din această perioadă nefastă“, a declarat președintele filieșenilor, Florin Spânu, pentru GdS.
„Îmi doream mult mai mult de la acest joc, dar s-a dovedit că echipa mai pragmatică și mai experimentată a reușit să se impună. Consider că un rezultat de egalitate era echitabil. Din punctul meu de vedere a fost fault clar la Petcu și se impunea eliminarea fundașului respectiv, și atunci jocul se schimba radical. Dar nu s-a întâmplat asta și la faza următoare am primit gol. Cred că jucătorii mei nu mai au încredere în forțele lor și trebuie avută răbdare cu ei, pentru că avem un lot tânăr, fără experiență“, a comentat antrenorul Dragoș Bon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS