12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, la un pas de supremație în Liga I

Gorjenii, la un pas de supremație în Liga I

Pandurii Târgu Jiu întâlnește sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin, pe FC Viitorul, partida contând pentru etapa a doua din play-off-ul Ligii I. Victoria obținută cu ASA, la Târgu Mureș, care a însemnat saltul pe locul doi în clasament, i-a responsabilizat și motivat și mai tare pe elevii lui Edi Iordănescu să câștige cu puștii lui Gică Hagi, pentru că o victorie la Severin coroborată cu un pas greșit făcut de Astra în disputa cu Steaua le-ar putea aduce instalarea în fotoliul de lider, o adevărată performanță ținând cont de problemele financiare.
„Am învins Viitorul acum puţin timp, după un joc echilibrat în foarte multe momente. Este o echipă competitivă, creată după o anumită filozofie, productivă şi care marchează mult. Nu sunt de acord cu cei care spun că nu au experienţă, eu spun că au jucători care pot rezolva această parte a experienţei. Şi nouă ne lipseşte experienţa unor jocuri la acest nivel şi pentru un obiectiv mare, dar avem jucători cu experienţă. Suntem pregătiţi și sper ca la meciul cu Viitorul să punem puncte în clasament. Pregătim fiecare meci şi la final tragem linia“, a declarat Edi Iordănescu.
„Nu e o satisfacţie prea mare o poziţie temporară. Vrem să adunăm puncte să ne consolidăm poziţia, să ne distanţăm de locurile din spatele nostru. Dacă vom fi pe primul loc, foarte bine. Important e ca jocul să ne dea garanţii, rezultatele să fie pozitive. Mă aştept la orice, sunt cele mai valoroase echipe, orice este posibil. Dacă ajungem pe primul loc şi consolidăm acel loc e foarte bine, dacă nu, nu mă entuziasmez prea tare“, a completat antrenorul gorjenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS