14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova - Sibiu, meci cu casa închisă

Craiova – Sibiu, meci cu casa închisă

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova vor juca astăzi, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu CSU Atlassib Sibiu, în cadrul etapei a patra din play-off.
Meciul, care nu este televizat, se va disputa în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, deoarece Polivalenta este ocupată cu un spectacol de muzică populară. Sala din Valea Vlăicii are o capacitate de 450 de locuri, iar accesul spectatorilor la meci se va face doar pe bază de invitații, care s-au distribuit ieri la sediul clubului. Mulți suporteri și-au arătat nemulțumirea că nu au prins o invitație, unii acuzând faptul că organizatorii au „furat startul“ și au început să dea invitațiile înainte de ora anunțată, 12.00. „Am ajuns la ora 12.04 la sediul clubului și… stupoare. Nu mai existau de peste o jumătate de oră invitații! Explicația aberantă a oamenilor de acolo: se făcuse coadă de la ora 11.00 și directorul a spus să se dea invitațiile. Ne iau de proști? Dacă ne anunță oficial că la ora 12.00 se dau acele invitații, de ce se dau mai devreme?“, a spus Marius Demetriad.
„Oltenii sunt mai iuți și mai grăbiți. Mulți dintre ei au venit înainte de ora 12.00 și pentru a nu crea aici aglomerație am început să acordăm invitațiile de la 11.45. S-au dat câte două de persoană. Într-un fel, ne bucură cererea mare, dar suntem triști că nu putem face față avalanșei de solicitări, pentru că sala are doar 450 de locuri. Noi, ca și club, nu emitem bilete, dar avem obligativitatea să emitem acele invitații. Ne cerem scuze suporterilor care nu pot vedea meciul și le mulțumim pentru iubirea pe care o arată față de echipele clubului nostru“, a declarat pentru GdS, Petrișor Albu, purtător de cuvânt al clubului SCM.
Jucătorii craioveni vin după trei înfrângeri consecutive în play-off, dar, cu toate acestea, mulți suporteri au vrut să-și vadă pe viu favoriții. Meciul de azi pune față în față echipele aflate pe locul cinci și șase în grupa valorică A din play-off. Craiovenii au cu un punct mai mult decât CSU Sibiu. Cele două combatante și-au împărțit victoriile în sezonul regulat.
Tot azi, Energia Târgu Jiu înfruntă BC Timișoara, pe teren propriu, de la ora 17.00, în grupa locurilor 7-12 din Liga Națională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS