Acasă Sport Handbal (f): Echipele CSM București, HCM Baia Mare și Corona Brașov și-au...

Handbal (f): Echipele CSM București, HCM Baia Mare și Corona Brașov și-au aflat noile adversare din cupele europene

-

Echipele feminine românești din cupele europene și-au aflat adversarele din fazele superioare. În sferturile de finală ale Ligii Campionilor, HCM Baia Mare va înfrunta Buducnost Podgorica, iar CSM București va juca contra celor de la Rostov. Celelalte două confruntări din sferturile de finală sunt Larvik – Vardar Skopje și Gyor – Ferencvaros.

Manşa tur a sferturilor de finală se va desfăşura în 1-3 aprilie, iar returul, o săptămână mai târziu.

Reprezentanta României în Cupa Challenge EHF, Corona Brașov, va juca în semfinale cu formația germană Metzingen. Prima manșă va fi în 2-3 aprilie la Brașov. În cealaltă semifinală vor evolua Randers (Danemarca) şi Dunaujvaros (Ungaria).

ȘTIRI VIDEO GdS

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez este în stare gravă

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez internată în Spitalul Elias din Capitală se află în stare gravă, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Silvius Negoiţă.

Încep probele la cald în Craiova

Termo Craiova a anunțat că, din 17 octombrie, încep probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la...

Adolescentă, reţinută după ce a agresat o tânără

O adolescentă, de 19 ani, din Târgu Cărbuneşti, Gorj, bănuită de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost reținută luni.