Acasă Sport ACS Podari, învingătoare

ACS Podari, învingătoare

Divizionara C ACS Podari a bifat ieri o victorie frumoasă în cel de-al doilea meci al stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Serbia. După remiza „albă“ cu Hajduk Veljiko Negotin de sâmbătă, elevii lui Gigi Ciurea s-au impus cu 3-0 în fața formației Djerdap Kladovo, care evoluează în eșalonul patru. Golurile doljenilor au fost marcate de Ionuț Cioinac (‘14, ‘80) și Claudiu Bălan (‘72).
Antrenorul lui ACS Podari, Gigi Ciurea, a început meciul cu următorul unsprezece: Mecea – Marcu, Vulpe, Cioinac, Geamănu – Sârmon, Avram – Raicea, Cârstea, Simion – Bălan. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Țuțu – Ionuț Stancu, Dănuț Stancu, Ciocârlă, Dragomir, Crușoveanu și Georgescu.
Doljenii vor încheia mâine cantonamentul de la Kladovo. În prima parte a pregătirilor din 2016, ACS Podari a mai susținut trei meciuri amicale, înregistrând două victorii, 4-1 cu juniorii A de la Academia „Gică Popescu“ și 4-0 cu CS Universitatea II Craiova, și o înfrângere, 0-4 cu Minerul Motru. Până la reluarea campionatului Ligii a III-a (5 martie), ACS Podari va mai susține jocuri de verificare cu Pandurii II Târgu Jiu (marți, de la ora 14.00, la Rovinari) și CSO Filiași, pe 26 februarie, la „Aripile“.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version