8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Preda, ultimul venit la CSO Filiași

Andrei Preda, ultimul venit la CSO Filiași

Andrei Preda

Jucătorii formaţiei CSO Filiași au „vizitat“ ieri-dimineață Policlinica pentru sportivi din Craiova și au efectuat testele necesare obținerii vizei medicale, în vederea participării în returul campionatului Ligii a III-a, seria 4. Printre cei 21 de fotbaliști s-a numărat și craioveanul Andrei Preda (foto), fostul goalkeeper al echipelor Farul, Rapid Suceava, FC Universitatea Craiova, Sporting Roșiori și FC Olt Slatina.
„L-am luat pe Andrei Preda, dar ne mai trebuie un portar, pentru că Lascu este tentat să se lase de fotbal și să se angajeze la Timișoara. Ne punem speranțele în Andrei acum“, a declarat președintele divizionarei C, Florin Spânu, pentru GdS.
Delegația filieșeană prezentă la Policlinică a fost formată din: Andrei Preda, Victor Lascu, Frank Orban, Aurel Lupu, Daniel Bălașa, Nicușor Neacșu, Florin Petcu, Radu Moraru, Nicu Popescu, Ionuț Obeanu, Vlad Georgescu, Alin Pârvuică, Mario Tănase, Giani Stoichițoiu, Alin Bălă, Cosmin Fruntelată, Alexandru Burdușel, Marius Duriță, Răzvan Istudor, Dragoș Ștoiu și Alex Mainerici.

Amicale, doar după cantonament

Pe lângă postul de portar, președintele Florin Spânu și antrenorul Ionel Luță vor să mai coopteze doi atacanți de certă valoare. Din cauza terenurilor impracticabile, CSO Filiași nu va susține în perioada următoare partide de verificare, despre amicale putându-se vorbi abia după stagiul montan, de la Baia de Aramă.
„Pe lângă un portar, mai căutăm două vârfuri de atac cu experiență. Încercăm să le dăm încredere jucătorilor tineri pe care îi avem în momentul de față în lot și așteptăm cu nerăbdare începerea lucrărilor la stadion, ca din campionatul următor să jucăm la noi în oraș. Amicale nu vom face în perioada următoare. Am vrut să susținem un joc, dar din cauza terenurilor pline cu apă nu am reușit și am convenit să nu mai facem nici un meci până la întoarcerea din cantonament. Menționez că s-a modificat și data plecării în cantonament. Nu va mai fi pe 4 februarie, ci pe 8, și se merge tot la Baia de Aramă, unde echipa se va pregăti timp de zece zile“, a punctat Florin Spânu.
Iată lista cu jocurile amicale deja stabilite de filieșeni pentru partea a doua a pregătirii: pe 20 februarie CSO va întâlni, la Rovinari, pe Pandurii II Târgu Jiu, pe 24 februarie va juca la Motru cu Minerul, iar pe 26 și 27 februarie va evolua pe stadionul „Chimia“ (Ișalnița) în compania formațiilor ACS Podari și Dunărea Bistreț.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS