6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Andrei Ivan, dorit în continuare de Steaua

Fotbal – Andrei Ivan, dorit în continuare de Steaua

Andrei Ivan este dorit cu ardoare de Gigi Becali la Steaua (foto: Alexandru Vîrtosu)
Andrei Ivan este dorit cu ardoare de Gigi Becali la Steaua (foto: Alexandru Vîrtosu)

Patronul Stelei, Gigi Becali, a inflamat din nou spiritele în Bănie, insinuând că Andrei Ivan va fi jucătorul echipei sale. Presa centrală a notat că latifundiarul din Pipera ar fi negociat încă de la ora 10.00, la locuința sa, alături de impresarul Anamaria Prodan, și de acționarul CS Universitatea Craiova transferul atacantului de 19 ani la campioana României. S-a vehiculat că trecerea lui Ivan la Steaua s-ar fi făcut pentru 2 milioane de euro și 30% dintr-un viitor transfer.
Contactați telefonic de GdS, atât managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, cât și acționarul Mihai Rotaru au negat informațiile apărute în presa centrală, punctând că se află încă de dimineață în Bănie și că nu au negociat cu nimeni. În plus, impresarul lui Andrei Ivan este Sorin Paraschiv, nu Anamaria Prodan.
Se pare că Gigi Becali l-a contactat, astăzi, telefonic pe tatăl lui Andrei Ivan, Daniel, care s-a opus vehement până acum unui transfer la Steaua, și i-a transmis să vină la București ca să discute despre contractul atacantului de 19 ani, încercând probabil să „îndulcească” situația.
Apropiații conducerii CS Universitatea Craiova susțin însă că Andrei Ivan va fi lăsat să plece la orice echipă care este dispusă să achite 3 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS