14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSU Craiova, surclasată de Austria Viena

Fotbal – CSU Craiova, surclasată de Austria Viena

Andrei Hergheligiu (în albastru) a dat golul de „onoare” al Craiovei în meciul cu Austria Viena (foto: Alexandru Vîrtosu)
Andrei Hergheligiu (în albastru) a dat golul de „onoare” al Craiovei în meciul cu Austria Viena (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a fost surclasată, scor 1-3, de Austria Viena, într-un joc amical disputat astăzi, al treilea susținut de gruparea din Bănie în cadrul cantonamentului din Antalya.

La pauză a fost 3-1 pentru adversari, care au marcat în minutele 9, 23 și 38, toate golurile fiind reușite din acțiuni, unele cu multă lejeritate, ca la antrenament. Alb-albaștrii, care în prima repriză au etalat un joc lent, previzibil și fără consistență în faza ofensivă, au marcat prin Andrei Hergheligiu, cu un șut imparabil de la 14 metri, poziție centrală (44, 3-1).
La reluare, CSU a fost mult mai atentă în defensivă și a izbutit să-și treacă în cont și două ocazii de gol spre final, prin Nuno Rocha, care a ratat singur cu portarul (79) și Măzărache, acesta șutând pe lângă poartă dintr-o poziție favorabilă (82). De remarcat două intervenții excelente ale portarului Cătălin Straton, care a reușit să închidă poarta Craiovei în partea secundă a disputei cu austriecii.
Directorul tehnic Daniel Mogoșanu și antrenorul principal Victor Naicu au mizat pe: Straton – Achim (68, Dumitraș), Iliev, Acka, Vătăjelu – Mateiu, Madson (59, Nuno Rocha), Zlatinski – Ivan (77, Băluță), Hergheligiu (46, Măzărache), Bancu.
În primele două confruntări, CS Universitatea a învins cu 2-1 pe FC Hallescher și a pierdut, scor 1-2, cu RZ Pellets WAC.
Alb-albaștrii vor încheia mâine primul stagiu din Turcia. O parte dintre ei vor reveni în România pentru trei zile, apoi vor zbura din nou în Antalya, pentru cel de-al doilea cantonament al iernii, programat în intervalul 25 ianuarie – 5 februarie. Formația craioveană va susține în perioada următoare alte patru jocuri de verificare, după cum urmează: MTK Budapesta (28 ianuarie), FC Paksi (Ungaria, 31 ianuarie), Slovan Bratislava (Slovacia, 3 februarie) și FC Sioni Bolnisi (Georgia, 4 februarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS