10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU Craiova, perdantă în fața echipei RZ Pellets WAC

CSU Craiova, perdantă în fața echipei RZ Pellets WAC

CS Universitatea Craiova a pierdut cu 2-1 întâlnirea de ieri după-amiază cu formația austriacă RZ Pellets WAC, aceasta fiind a doua partidă amicală susținută de olteni în cadrul cantonamentului din Antalya.
Adversarii au deschis scorul în minutul 54, după o lovitură de colț, de pe partea dreaptă, iar golul doi a venit în urma unei execuții perfecte a unei lovituri libere de la peste 20 de metri, din poziție centrală. Portarul Cătălin Straton a mai apărat, în schimb, alte trei mingi periculoase ale austriecilor.
Gruparea din Bănie a redus din diferență în minutul 84, când Silviu Izvoranu a bătut excelent o lovitură liberă de la 23 de metri, ușor lateral stânga. În afara acestei reușite, CSU nu se poate lăuda cu prea multe ocazii de poartă. Singura fază notabilă s-a petrecut în minutul 81, când mingea a ajuns la Kay în marginea careului de șase metri, după un corner al lui Hergheligiu, dar jucătorul african a întârziat să șuteze și a pierdut balonul.
Directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Daniel Mogoșanu, și antrenorul principal Victor Naicu au mizat în acest meci pe următorii jucători: Straton – Achim, Acka (55, Hreniuc), Iliev (14, Kay; 82, Ciocoteală), Vătăjelu (55, Izvoranu) – Madson (46, Dumitraș), Zlatinski (46, Băluță) – Mateiu (46, Hergheligiu), Bancu, Ivan (58, Burlacu) – Măzărache (78, R. Petre).

„Au fost două reprize diferite. O primă parte mai consistentă, pe care am dominat-o teritorial, în care ne-am creat şanse de gol şi am efectuat un pressing avansat. La pauză am făcut mai multe schimbări, iar pe parcursul părţii secunde am introdus în teren toţi jucătorii, inclusiv pe cei patru juniori deplasaţi în Antalya. Există un fond de oboseală, de aceea am şi rulat întreg lotul pe care-l am la dispoziţie. Nu ne-a interesat în mod special rezultatul, ci am vrut să văd la lucru toţi jucătorii. Bineînţeles, cu excepţia lui Rocha şi Popov, care nu sunt încă la parametrii optimi“, a explicat Daniel Mogoşanu.

În primul test, craiovenii au învins cu 2-1 pe Hallescher.
În următorul joc de verificare, programat mâine, de la ora 15.00, CS Universitatea Craiova o va întâlni pe Austria Viena.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS