11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alb-albaștrii, corectați de austriecii de la RZ Pellets WAC

Fotbal – Alb-albaștrii, corectați de austriecii de la RZ Pellets WAC

Straton (la minge) nu a reușit să „închidă poarta” în meciul cu RZ Pellets WAC (foto: csuc.ro)
Straton (la minge) nu a reușit să „închidă poarta” în meciul cu RZ Pellets WAC (foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova a pierdut cu 2-1 întâlnirea de astăzi cu formația austriacă RZ Pellets WAC, aceasta fiind cea de-a doua partidă amicală susținută de olteni în cadrul cantonamentului din Antalya.
Adversarii au deschis scorul în minutul 54, după o lovitură de colț executată de pe partea dreaptă, iar golul doi a venit în urma unei execuții perfecte a unei lovituri libere de la peste 20 de metri, poziție centrală. Portarul Cătălin Straton a mai apărat în schimb alte trei mingi periculoase ale austriecilor.
Gruparea din Bănie a redus din diferență în minutul 84, când Silviu Izvoranu a bătut excelent o lovitură liberă de la 23 de metri, ușor lateral stânga. În afara acestei reușite, CSU nu se poate lăuda cu prea multe ocazii de poartă. Singura fază notabilă s-a petrecut în minutul 81, când mingea a ajuns la Kay în marginea careului de șase metri, după un corner al lui Hergheligiu, dar jucătorul african a întârziat să șuteze și a pierdut balonul.
Directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Daniel Mogoșanu, și antrenorul principal Victor Naicu au mizat în acest meci pe următorii jucători: Straton – Achim, Acka (55, Hreniuc), Iliev (14, Kay; 82, Ciocoteală), Vătăjelu (55, Izvoranu) – Madson (46, Dumitraș), Zlatinski (46, Băluță) – Mateiu (46, Hergheligiu), Bancu, Ivan (58, Burlacu) – Măzărache (78, R. Petre).
În primul test, craiovenii au învins cu 2-1 pe FC Hallescher.
În următorul joc de verificare, programat joi, de la ora 15.00, CS Universitatea Craiova o va întâlni pe Austria Viena.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS