Acasă Sport Tenis (f): Kerber şi Azarenka, în finala turneului de la Brisbane

Tenis (f): Kerber şi Azarenka, în finala turneului de la Brisbane

Foto: zimbio.com

Angelique Kerber şi Victoria Azarenka se vor duela în finala turneului de tenis de la Brisbane. În cadrul acestui turneu trebuie să participe şi Simona Halep, care s-a retras din cauza unor probleme de sănătate, chiar înaintea primului meci pe care trebuie să îl joace împotriva Victoriei Azarenka.

Kerber a învins-o în două seturi, 6-2, 6-3, pe spaniola Carla Suarez, cap de serie numărul 6 (13 mondial), iar Azarenka a dominat-o cu 6-3, 6-0 pe americanca Samantha Crawford (nr. 142 mondial).

Azarenka (26 ani), fostă numărul 1 mondial în 2012, va disputa a 34-a sa finală în circuitul WTA și va încerca să câștige al 18-lea titlu din carieră. În fața ei se va afla jucătoarea de mână stângă Angelique Kerber, care pe 18 ianuarie va împlini 28 de ani și se află la a 18-a finală din carieră. Germanca a câștigat până acum 7 titluri WTA.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version