17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei foști jucători de la „GP“ Craiova, sub comanda lui Dică la SCM Pitești

Trei foști jucători de la „GP“ Craiova, sub comanda lui Dică la SCM Pitești

_DSC0169 net

Conducerea divizionarei C SCM Pitești a înregimentat ieri trei jucători olteni, crescuți de Academia „Gică Popescu“, fiind vorba despre mijlocașii Ionuţ Năstăsie, Ionuţ Şerban  (foto, în galben) și Antonio Cruceru, sperând să pună umărul la promovarea în Liga a II-a. Conform Curierului zilei, primii doi au sem­nat pe un an şi jumătate cu formaţia pregătită de Nicolae Dică, iar Cruceru până la sfârşitul acestui sezon competiţional, cu drept de prelungire.
Ionuţ Năs­tăsie, fiul lui Nicu Năstăsie, fost echipier al Universității, este craiovean, are 23 de ani, a evoluat la Steaua, Universitatea Cluj şi Viitorul Constanţa, și a bifat mai multe selecţii la echipa naţională Under 19 a României.
Ionuţ Andrei Şerban este născut tot în Bănie, are tot 23 de ani şi a evoluat la Chindia Târgovişte, Viitorul Constanţa, CS Universitatea Craiova, iar în ultimele două sezoane a jucat pentru CS Podari, în Liga a III-a. Şerban are şi nouă prezenţe în Liga I, la FC Viitorul.
La rândul său, Antonio Cruceru are 19 ani, este originar din Filiaşi și în turul campionatului actual a fost împrumutat de Viitorul la Chindia Târgovişte, în Liga a II-a.
Toți trei fotbaliștii au făcut junioratul la Academia „Gică Popescu“, iar managerul grupării de la „Hanul Doctorului“, Paul Răducan, îl felicită pe Nicolae Dică pentru alegerea lor, fiind convins că randamentul acestora va fi foarte bun.
„Toți trei au fost jucătorii noștri. Șerban și Năstăsie au fost campioni naționali la juniorii C în 2007, iar Cruceru în 2013. Îl felicit pe Dică pentru alegerea făcută, pentru că înseamnă că are cunoștințe în privința jucătorilor din țară. Sunt trei jucători de mare clasă. Cei doi care au jucat în Liga I sunt convins că vor reveni în maximum un an competițional pe prima scenă. Echipa asta din Pitești va promova, eu așa cred“, a declarat Paul Răducan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS