10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSite-ul Sport.es scrie că Andrei Ivan este dorit de FC Barcelona

Site-ul Sport.es scrie că Andrei Ivan este dorit de FC Barcelona

Publicația catalană scrie că Andrei Ivan este dorit de FC Barcelona
Publicația catalană scrie că Andrei Ivan este dorit de FC Barcelona

Site-ul spaniol Sport.es a scris astăzi că Andrei Ivan, atacantul echipei CS Universitatea Craiova, este dorit de FC Barcelona.

Conform publicației catalane, oficialii trupei de pe „Camp Nou” doresc să-l împrumute pe internaționalul român chiar în această iarnă, cu opțiune de cumpărare de 4 milioane de euro, la finalul sezonului.

Jucătorul a confirmat că este dorit de campioana Europei. ”Interesul Barcelonei față de mine este real. El exista de acum doi ani de când au vrut să mă transfere La Masia. Însă acum am înțeles că sunt niște discuții pentru echipa mare. Vă dați seama că sunt extrem de bucuros, iar dacă oferta îl va mulțumi și pe Mihai Rotaru, atunci eu sper din tot sufletul să ajung să joc acolo. E o șansă pe care o ai o dată în viață” a spus Andrei Ivan pentru  Fanatik.ro.

Atacantul care a împlinit ieri 19 ani a avut o evoluție remarcabilă în prima parte a Ligii 1, reușind să înscrie 4 goluri în 18 partide.

Ivan a debutat deja la prima reprezentativa a Romaniei, in partida amicala pe care tricolorii au disputat-o cu Italia (2-2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS