10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Lionel Messi, jucătorul anului la Globe Soccer Awards

Fotbal – Lionel Messi, jucătorul anului la Globe Soccer Awards

Messi Globe Soccer Awards

Internaţionalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi (foto, în stânga), a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, ieri seară, în cadrul galei Globe Soccer Awards, desfăşurată la Dubai. FC Barcelona a mai primit trei premii, pentru cel mai bun club al anului, cel mai bun preşedinte (Josep Maria Bartomeu), dar şi pentru relaţia cu presa şi atractivitatea pentru aceasta.
Andrea Pirlo şi Frank Lampard au fost recompensaţi pentru întreaga carieră, Marc Wilmots a fost declarat cel mai bun antrenor al anului, Jorge Mendes cel mai bun impresar al anului, iar Ravshan Irmatov cel mai bun arbitru.
Gruparea Benfica Lisabona a primit premiul pentru cea mai bună academie.

 

Jorge Mendes: Cristiano Ronaldo va juca la Real Madrid încă șase sau șapte ani!

 

Portughezul Jorge Mendes, care a primit premiul pentru cel mai bun impresar al anului la Globe Soccer Awards pentru a șaptea oară consecutiv, a declarat că fotbalistul său numărul unu, Cristiano Ronaldo, va mai juca la Real Madrid câţiva ani şi se va retrage din activitate de la această echipă.
„Ronaldo este cel mai bun jucător al tuturor timpurilor şi cu siguranţă va juca la Real Madrid încă șase sau șapte ani. Îşi va încheia cariera acolo. Se va retrage din activitate abia la 40 de ani”, a spus Jorge Mendes.
Cristiano Ronaldo este legitimat la Real Madrid din 2009.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS