Acasă Sport Moșul a împărțit bucurii juniorilor de la CSU și CSJ

Moșul a împărțit bucurii juniorilor de la CSU și CSJ

Moş Crăciun alb-albastru nu i-a ocolit nici în acest an pe juniorii de la CSU şi CSJ (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Moş Crăciun alb-albastru nu i-a ocolit nici în acest an pe juniorii de la CSU şi CSJ (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Moş Crăciun alb-albastru nu i-a ocolit nici în acest an pe juniorii de la CSU şi CSJ (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Centrul Multifuncțional din Craiova a îmbrăcat haine de sărbătoare ieri după-amiază, iar Moș Crăciun, în culorile Băniei, alb și albastru, a venit încărcat cu daruri pentru juniorii cluburilor CS Universitatea Craiova și CSJ Știința U Craiova. Moșul nu a fost însoțit de reni sau de elfi, dar a primit un ajutor de nădejde din partea gloriilor de la Craiova Maxima, Gheorghiță Geolgău, Nae Ungureanu, Nicolae Negrilă și Constantin Donose participând din plin la festivitate.
Managerul Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova, Silviu Bogdan, a afirmat că micuții, peste 300 la număr, merită din plin dulciurile oferite de Moș Crăciun și că speră ca rezultatele din 2016 să fie și mai bune, ținând cont că vor beneficia de terenuri de antrenament mai bune: „Dacă facem o analiză pe scurt a ceea ce s-a întâmplat în 2015, noi suntem mulțumiți de activitatea acestor copii. Să nu uităm că suntem vicecampionii României la grupa de 2000, cu mulți juniori selecționați la națională. În ianuarie vor pleca patru juniori de la grupa de 2000 în Turcia, în pregătire cu echipa națională. Și mai sunt și alții, la alte categorii. Acești copii au făcut lucruri extraordinare ținând cont că infrastructura pe care am avut-o la dispoziție a lăsat de dorit. Sper ca în 2016 să aibă și mai multe satisfacții, să se poată antrena pe terenuri bune și să avem rezultate și mai bune“.
La rândul său, Bogdan Pâncu, directorul CSJ Știința U Craiova, a fost încântat de ideea că în curând speranțele Craiovei vor beneficia de terenuri de antrenament excelente: „A devenit o tradiție să oferim cadouri juniorilor noștri. Ne place să premiem copiii care fac performanțe, să le aducem bucurie prin venirea Moșului alb-albastru. Cred că săptămâna aceasta, dacă nu următoarea, va fi făcută recepția bazei sportive de la Aeroport, unde apar în peisajul fotbalistic craiovean, doljean și, de ce nu, din Oltenia, două terenuri extraordinar de bune, de nivel UEFA, de două stele, unul de iarbă și unul sintetic. Pe lângă acestea vor fi și două terenuri mici, care pot să deservească grupele de copii de până în şapte-opt ani“.

Felix Grigore: După meciul de la Iași vom trage linie

Prezent la eveniment, managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, s-a arătat încântat de modul în care a fost primit Moș Crăciun de micuții alb-albaștri, dar a discutat și despre problemele care macină în prezent întreaga suflare alb-albastră.
„E normal să vină Moșul. La Craiova, culoarea roșu de Crăciun nu este acceptată sub nici o formă. Prin urmare, Moșul vine în alb-albastru. Eu i-am cerut arbitraje corecte, să nu mai greșească arbitrii împotriva noastră, însă nu știu dacă Moșul are puterea asta. Se pare că nu are nimeni puterea asta. Bineînțeles că nu uităm de supărările noastre. Stăm aici, cu copiii, dar după ce ieșim, ne amintim fără să vrem. Jucătorii lipsesc de la această festivitate pentru că sunt la antrenament și sunt pedepsiți, dacă se poate spune așa. Trebuie să se antreneze mai mult decât au făcut-o până acum. Și Emil Săndoi este la antrenament în momentul ăsta. Nu știu dacă ne vom prezenta la Iași. Eu rămân la aceeași idee. Am și propus Consiliului de Administrație să nu ne prezentăm la Iași în semn de protest și vom vedea. Ne vom așeza la masă vineri dimineață și vom vedea ce se va hotărî“, a spus Felix Grigore, care mai trage speranțe privind accederea în play-off. „Șansele nu sunt compromise total, dar s-au micșorat foarte foarte mult după această înfrângere cu Voluntari. Atâta timp cât mai sunt șanse matematice, sperăm“.
Conducătorul CSU a admis însă că imediat după meciul cu CSMS Iași se va face bilanțul și cine a greșit va da explicații: „După meciul de la Iași vom trage linie, fără discuție, pentru că vrem să vedem ce s-a întâmplat, să știm motivul pentru care nu sunt rezultatele așteptate. Cu toții suntem nemulțumiți. Probabil că am greșit undeva și vom vedea cine a greșit mai mult și unde. Am văzut și eu în presă că se vehiculează numele lui Petre Grigoraș și spun că nimeni de la noi nu a discutat cu acesta. Sorin Cârțu nu revine la club. A declarat și el că nu va veni antrenor, a început o anumită procedură legată de sănătate… Sorin Cârțu va rămâne pe toate calendarele CS Universitatea pentru că a fost, este și va fi alături de noi. E normal, este un simbol“.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version