10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Edward Iordănescu, suspendat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină

Fotbal – Edward Iordănescu, suspendat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină

Edi Iordănescu a devenit un obișnuit al suspendărilor dictate de Comisia de Disciplină (foto: Alexandru Vîrtosu)
Edi Iordănescu a devenit un obișnuit al suspendărilor dictate de Comisia de Disciplină (foto: Alexandru Vîrtosu)

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a fost sancţionat, astăzi, de către Comisia de Disciplină a FRF cu suspendare pentru două meciuri şi cu o penalitate de 320 de lei pentru eliminarea din timpul partidei cu FC Dinamo, informează site-ul oficial al LPF.

Tot pentru eliminarea primită în timpul aceluiaşi meci, a fost sancţionat şi jucătorul Lukas Droppa, tot de la Pandurii Târgu Jiu, cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei. Totodată, comisia a decis sancţionarea brancardierilor FC Dinamo, Stelian Lican şi Gheorghe Buzea Gheorghe, cu suspendare pentru o lună şi o penalitate sportivă de 640 lei fiecare.
Masorul echipei CSMS Iaşi, Eduard Apintilesei, a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină cu suspendare pentru o lună şi cu o penalitate de 640 de lei, pentru eliminare în timpul partidei cu ASA Târgu Mureş.
Pentru eliminarea din partida cu FC Viitorul, jucătorul echipei Steaua Paul Papp a fost suspendat pentru un joc şi penalizat cu 740 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS