9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUna rece, alta caldă pentru „elitele“ Craiovei

Una rece, alta caldă pentru „elitele“ Craiovei

Sfârșitul săptămânii nu a fost benefic în totalitate pentru „speranțele“ de la CS Universitatea Craiova, care au bifat o înfrângere și un succes în etapa a 15-a de la Liga Elitelor.
La Under 19, alb-albaștrii au pierdut cu 6-4 (5-2), în Banat, în fața lui ACS Poli Timișoara. Golurile craiovenilor au fost marcate de Geanimu, Rodeanu, Stroe și Constantin.
Antrenorul CS Universitatea U 19, Victor Naicu, a utilizat următorul unsprezece: Dică – Vlădoiu, Țărineanu, Ivan, Andrei – Hodea, Rodeanu, Geanimu – Stroe, Medrea, Constantin. Pe parcurs i-a mai introdus pe Gheorghescu și Cristea.
„A fost 6-4 și am mai scăpat de două ori singuri cu portarul, dar am tras pe lângă. Bine că nu s-a făcut 6-6 că intram în tie-break… Am avut un penalti la 6-4, dar l-a ratat Geanimu. Dacă marca, îi și băteam pe bănățeni, pentru că erau cu un om în minus, prin minutul 75 un jucător de la ei a primit al doilea galben. Am încasat foarte ușor primul gol și după s-a jucat cu garda jos, a fost care pe care. Vine pauza și trebuie să ne punem la punct cu totul. Menționez că adversarii au adus câțiva jucători de la echipa mare a lui Poli, înalți, tehnici, bine pregătiți, și ne-au bătut numai cu mingi lungi, deviate, s-au demarcat bine de lângă adormiții mei și așa ne-au dat golurile. Sunt mulțumit însă de modul în care au jucat în repriza a doua. Inclusiv observatorul ne-a spus că a existat doar o echipă pe teren în partea a doua, dar ce mai contează dacă punctele au ajuns la ei? Sper să avem și noi din primăvară condiții mai bune de pregătire, să ne antrenăm în condiții normale și atunci putem aborda cu alt aplomb campionatul“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

Trupa lui Gușatu a încheiat anul en-fanfare

La Under 17, CS Universitatea Craiova s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de la Unirea Alba Iulia și a încheiat activitatea din 2015 pe primul loc în seria Vest, cu 39 de puncte și fără nici o înfrângere. Golurile alb-albaștrilor au fos marcate de Markovic (2) și Țoiu.
Pentru CSU U17 au evoluat următorii: Vlad – Borța, Constantinescu, Băloi, Marcov – Țoiu, Buzan – Gunie, Ștefan Pacionel, Bîrzan – Markovic. Au mai jucat: Vintilă, Popescu, Călărașu, Găbureanu.
„Am făcut un meci bun. A fost 3-1, cu multe momente foarte bune de joc. E bine că am câștigat și că am terminat sezonul neînvinși. Nu ne iau amețelile pe noi când ne uităm în josul clasamentului, pentru că suntem modești. Mai sunt multe de pus la punct, dar să vedem dacă vom avea condiții mai bune, pentru că atunci sigur o să putem să le remediem pe toate“, a declarat Mugurel Gușatu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS