17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii craioveni au fost învinși de Olympiakos, dar tot mai cred în calificare

Voleibaliștii craioveni au fost învinși de Olympiakos, dar tot mai cred în calificare

Voleibaliștii craioveni (în alb) au fost învinși în decisiv (foto: Bogdan Grosu)
Voleibaliștii craioveni (în alb) au fost învinși în decisiv (foto: Bogdan Grosu)

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a fost învinsă aseară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (25-21, 16-25, 25-19, 22-25, 15- 12), de formaţia greacă Olympiakos Pireu, în meciul tur contând pentru optimile de finală ale Cupei CEV.

Dănuț Pascu, antrenorul echipei SCM-U Craiova, s-a arătat încrezător în șansele de calificare ale echipei pe care o pregătește: „Am făcut un joc destul de bun în compania unei echipe puternice, cu apărare, servici și preluare foarte bune. La noi elementul care a fost mai slab și ne-a dat tot jocul peste cap a fost preluarea din serviciu. Nu am jucat cu centrii, am fost obligați să jucăm pe extreme, unde nu am reușit să punctăm tot timpul. A fost un meci spectaculos, cu faze aplaudate de public. Am câștigat un punct, iar la Pireu ne vom lupta în continuare pentru calificare. Avem nevoie de o victorie de trei puncte. Orice este posibil, pentru că în acest prim meci nu am jucat la capacitatea maximă. Se poate și mai bine”.

Bogdan Ene a spus el și colegii săi au resimțit oboseala: „A fost un meci foarte greu. Adversarii au fost mult mai proaspeți și asta a făcut diferența. La noi se resimte oboseală foarte mare. Este foarte greu, dacă porneam cu 3-2 șansele noastre sunt mai mici”.

Partida retur se va disputa în Grecia, pe 15 decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS