16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBawab, out trei etape

Bawab, out trei etape

_DSC0047

Atacantul formației CS Universitatea Craiova, Thaer Bawab (foto), a primit ieri trei etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină a LPF, după faultul dur comis asupra mijlocașului Vlad Achim în partida pierdută cu 4-0 la Constanța, cu FC Viitorul. „Baba“ a primit atunci direct cartonașul roșu din partea arbitrului Istvan Kovacs, lăsând gruparea din Bănie în inferioritate numerică din minutul 73.
„În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4 din RD, se sancționează jucătorul Bawab Thaer (CSU Craiova) cu suspendare pentru trei jocuri și o penalitate de 5.000 de lei“, se arată într-un comunicat al LPF.
„Le cer scuze tuturor. Nu știu ce mi-a trecut prin cap să fac așa ceva. Nu am scuză. A fost o intrare de roșu, însă nu am avut intensitate“, a declarat Thaer Bawab după meciul cu FC Viitorul.
Thaer Bawab a stat în meciul cu ACS Poli Timișoara și mai are de ispășit două etape, cu Steaua (duminică, de la ora 20.30) și cu FC Voluntari (12 decembrie, ora 14.00). Emil Săndoi va putea miza pe iordanian abia la meciul cu CSMS Iași, din deplasare, programat pe 19 decembrie, de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS