8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Struțul“, desemnat atletul anului

„Struțul“, desemnat atletul anului

Triplusaltistul Marian Oprea, medaliat cu bronz la CE de sală din acest an, a fost desemnat, ieri, atletul anului 2015 în România de către FR Atletism. Potrivit unui comunicat al FR Atletism, triplusaltisul Marian Oprea ocupă locul 1 în topul celor mai buni atleţi români în 2015, el cucerind medalia de bronz la Campionatele Europene de sală şi clasându-se pe locul 6 la Campionatele Mondiale.
Pe locul secund se află Florentina Marincu (săritură în lungime) – medalie de bronz la CE de sală, medalie de aur la CE de juniori I, medalie de bronz la triplusalt, tot la CE de juniori I, două recorduri europene de sală, două locuri I la Campionatele Balcanice de juniori I şi un loc I la Campionatele Balcanice de seniori.
Pe locul 3 se clasează Bianca Răzor (400 de metri) – medalie de aur la CE tineret, locul 13 la CM, locul 11 la CM cu ştafeta de 4×400 metri, două locuri I la Campionatele Balcanice de seniori (400, 4X400 m), un loc I la Campionatele Europene pe echipe Liga I.
Pe celelalte poziţii ale Top 10 se situează Alina Rotaru (săritura în lungime), Alin Alexandru Firfirică (aruncarea discului), Georgiana Iuliana Aniţei (triplusalt), Andrei Marius Gag (aruncarea greutăţii), Cristina Bujin (triplusalt), Alexandru Nicolae Soare (10.000 de metri), Elena Andreea Panţuroiu (triplusalt), Andrei Rareş Toader(aruncarea greutăţii), Andreea Mikloş (400 de metri).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS