Acasă Sport „Struțul“, desemnat atletul anului

„Struțul“, desemnat atletul anului

-

Triplusaltistul Marian Oprea, medaliat cu bronz la CE de sală din acest an, a fost desemnat, ieri, atletul anului 2015 în România de către FR Atletism. Potrivit unui comunicat al FR Atletism, triplusaltisul Marian Oprea ocupă locul 1 în topul celor mai buni atleţi români în 2015, el cucerind medalia de bronz la Campionatele Europene de sală şi clasându-se pe locul 6 la Campionatele Mondiale.
Pe locul secund se află Florentina Marincu (săritură în lungime) – medalie de bronz la CE de sală, medalie de aur la CE de juniori I, medalie de bronz la triplusalt, tot la CE de juniori I, două recorduri europene de sală, două locuri I la Campionatele Balcanice de juniori I şi un loc I la Campionatele Balcanice de seniori.
Pe locul 3 se clasează Bianca Răzor (400 de metri) – medalie de aur la CE tineret, locul 13 la CM, locul 11 la CM cu ştafeta de 4×400 metri, două locuri I la Campionatele Balcanice de seniori (400, 4X400 m), un loc I la Campionatele Europene pe echipe Liga I.
Pe celelalte poziţii ale Top 10 se situează Alina Rotaru (săritura în lungime), Alin Alexandru Firfirică (aruncarea discului), Georgiana Iuliana Aniţei (triplusalt), Andrei Marius Gag (aruncarea greutăţii), Cristina Bujin (triplusalt), Alexandru Nicolae Soare (10.000 de metri), Elena Andreea Panţuroiu (triplusalt), Andrei Rareş Toader(aruncarea greutăţii), Andreea Mikloş (400 de metri).

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.