16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Meciul amical Germania - Olanda, anulat după ce pe stadionul din Hanovra s-a găsit un obiect suspect

Fotbal – Meciul amical Germania – Olanda, anulat după ce pe stadionul din Hanovra s-a găsit un obiect suspect

Meciul amical dintre reprezentativele Germaniei şi Olandei, programat în această seară, a fost anulat şi stadionul din Hanovra, HDI Arena, a fost evacuat, informează Mediafax, care citează L’Equipe. Poliţiştii încă nu au făcut un anunţ oficial cu privire la motivul anulării jocului şi evacuării arenei, însă le-au cerut spectatorilor să plece acasă.

Potrivit dw.com, la stadionul din Hanovra s-a găsit un obiect suspect, meciul fiind anulat ca măsură de precauţie.

Echipa Germaniei se afla în Franţa vineri, când au avut loc atacurile teroriste de la Paris. Naţionala germană a disputat un meci amical cu selecţionata franceză pe Stade de France, în timpul jocului auzindu-se explozii din exteriorul arenei, ceea ce a dus la evacuarea preşedintelui Francois Hollande, care era prezent în tribună. La finalul partidei, spectatorii s-au strâns pe teren, fiind evacuaţi treptat. Naţionala Germaniei a petrecut noaptea la stadion, în vestiare.

Cel puţin 132 de persoane au fost ucise şi alte câteva sute au fost rănite, vineri seara, într-o serie de atentate teroriste comise în mai multe zone din Paris, care au fost revendicate de gruparea jihadistă Stat Islamic.

În noaptea de luni spre marţi, autorităţile belgiene au decis anularea meciului amical dintre Belgia şi Spania, programat tot în această seară, din cauza riscului sporit de atac terorist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS